K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Smartfóny, za ktoré nedáte celý majetok: mobily do 200 EUR

Vravíte, že svoj mobil stále využívate najmä na telefonovanie a posielanie SMS správ, hry sa nehrávate a namiesto najnovších technológií vám postačí slušný fotoaparát a dostatočne veľký displej pre surfovanie na internete cez mobilné dáta?

Potom vás asi iPhone X alebo Huawei P20 Pro s trojicou špičkových fotoaparátov určite nenechajú chladnými. Nebojte sa však, že si na trhu nič nevyberiete. My vám prinášame tipy na tri ideálne smartfóny pre konzervatívnejších zákazníkov, ktorí preferujú čo najlepší pomer ceny a výkonu.

Nokia 6 – stará značka v novom šate

Veľký 5,5-palcový displej tejto Nokie sa bude pohodlne ovládať aj ľuďom s väčšími rukami a jeho Full HD rozlíšenie zvládne prehrávanie videí i zobrazovanie drobného textu na webových stránkach.

Operačný systém tu zastáva Android 8 Oreo. Celkovo systém nemá žiadnu zbytočnú grafickú nadstavbu, ktorá by mobil spomaľovala alebo komplikovala jeho ovládanie.

Navyše, 3 GB operačná pamäť, 32 GB vnútorné úložisko pre všetky fotografie a videá, 3000 mAh batéria, 16-megapixelový fotoaparát a čítačka odtlačkov prstov sú špecifikácie, ktoré obstoja aj pri porovnaní s oveľa drahšími konkurentmi.

Orientačná cena v slovenských obchodoch: 179 EUR

Nokia 6

Xiaomi Mi A1 (dual SIM)

Čínska značka Xiaomi patrí k najobľúbenejším "alternatívnym" výrobcom, ktorí sa snažia prinášať veľmi slušné parametre za mimoriadne priaznivé ceny. Pri objednávkach z neznámych ázijských e-shopov sa ale môžete ľahko dostať do problémov s uplatnením záruky či spojazdnením všetkých slovenských LTE pásiem pre rýchly 4G internet.

Model Mi A1 je však iný, nájdete ho v ponuke viacerých overených obchodov alebo kamenných elektropredajní. Prichádza k nám z oficiálnej distribúcie a tak nebudete mať problém s najnjžším 800 MHz pásmom ani prípadnou reklamáciou.

Čítačka odtlačkov je vzadu, nad ňou nájdete 12-megapixelový fotoaparát a dokonca aj druhý objektív ponúkajúci 2-násobné optické priblíženie. Vzdialené objekty, prípadne budovy sa vám tak budú fotiť ľahšie. Mobil poháňa 3080 mAh batéria a zhltne až dve SIM karty naraz.

Orientačná cena v slovenských obchodoch: 189 EUR

Xiaomi Mi A1

Stále príliš drahé?  na polovicu a pridá paušál!

Ak je pre vás dvestoeurová hranica stále príliš vysoko, vezmite si mobil priamo od 4ky. Operátor si pre vás pripravil sympatickú Motorolu Moto C s podporou štvorkárskej LTE siete len za 89 EUR.

Aby ste mohli dátovať okamžite po jeho rozbalení, dostanete k nemu aj SIM kartu od 4ky s kreditom 4 EUR a aktivovaný dátový paušál SLOBODA DÁTA. Ak všetko stihnete do 1. septembra 2018, celý mesiac si budete môcť užívať nekonečné dáta na celom území Slovenska.

Moto C a dátový paušál od 4ky

Balík so zvýhodnenou ponukou Motoroly Moto C + SIM karty 4ky + Paušálu SLOBODA DÁTA môžete za 89 EUR získať na vybraných miestach Slovenskej pošty. Mali by ste sa však poponáhľať, dostupný bude len do vypredania zásob.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google