K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Nekonečné dáta v mobile nie sú luxus, ale ľudské právo

Človek túži po slobode odjakživa. Každému však pocit slobody dáva niečo iné. Pre jedného je to hudba, pre druhého šport, literatúra, prechádzka v prírode, či stretnutie s priateľmi. Mať poriadnu porciu internetu v mobile je dnes jednoducho výsostné právo každého človeka.

Spomínate si ešte na tú radosť, keď ste sa ešte ako deti naučili bicyklovať, na ten pocit rýchlosti a slobody, môcť sa celý deň voziť po meste do nekonečna? Internet v mobile nám tiež dáva slobodu spolu komunikovať, počúvať hudbu a zdieľať svoje zážitky s ostatnými.

Neobmedzený internet do mobilu jednoducho patrí!

Vykašlite sa na drahé ponuky mobilných operátorov s malými balíkmi dát. Neobmedzený internet v mobile dnes už nemusí stáť majland. Vo 4ke prinášame pre všetkých dátujúcich Slovákov nekonečný dátový paušál TO.∞ DÁTA, doslova už za tucet eur, s ktorým si užijete slobodu nekonečného internetu vo vašom mobile.

Ako prví na Slovensku prinášame tiež úplne neobmedzený paušál TO.∞.  Okrem nekonečného surfovania na internete si s ním môžete s priateľmi a rodinou aj volať a SMS-kovať do aleluja. A pre tých, ktorí si medzi sebou len radi a dlho telefonujú, prinášame nový hlasový balík NEKONEČNÉ VOLANIA na čísla 4ky, s ktorým si môžu všetci Štvorkári medzi sebou telefonovať donekonečna celý mesiac.

Vo 4ke máme nekonečno pre každého!

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google