K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Šťastná sedmička! Čo všetko sme dali Štvorkárom za posledných 7 rokov

4ka je s vami na slovenskom trhu už 7 rokov. Za ten čas sme vďaka výhodným paušálom s poriadnou porciou gigabajtov a voľných minút oslovili viac ako 603-tisíc z vás

Sedem rokov prinieslo oveľa viac, než týchto sedem veľkých míľnikov pre 4ku a jej zákazníkov. Dobre však ilustrujú to, na čom nám naozaj záleží a čo od nás môžete čakať v ďalších mesiacoch.

1. 4ka SIM karta už od roku 2015

Jednoduchá a prehľadná ponuka bola vždy bez akýchkoľvek háčikov – to presne je 4ka. Súčasťou našej rodiny sa stanete zakúpením našej 4ka SIM karty online alebo osobne na ktoromkoľvek predajnom mieste či pobočke slovenskej Pošty.  

4ka SIM karta

So 4ka SIM kartou potom voláte a SMS-kujete len za 5 centov za minútu/SMS, dáta vás vyjdú na 1,4 centa za 1 MB. 

K 1 GB dát na vyskúšanie si však môžete aktivovať aj ktorýkoľvek z paušálov SLOBODA

2. Komunikujeme online alebo cez appku Moja 4ka

Už od začiatku sa pýtame: Komu by sa však chcelo chodiť do predajní a tlačiť medzi ostatnými ľuďmi? 

4ka SIM kartu vám až domov prinesie kuriér a ktorýkoľvek z paušálov si ľahko aktivujete na webe prostredníctvom Mojej zóny alebo mobilnej appky Moja 4ka pre Android, iOS alebo smartfóny Huawei. 

Skontrolujete si tu nielen spotrebu pre svoje telefónne číslo, ale aj spotrebu všetkých členov rodiny, ak za ich paušál či služby platíte tiež. 

3. Na platby takmer úplne zabudnete. Úhradu zvládnete automaticky 

Nikoho nebavia ani účty a papierové faktúry. V Mojej zóne a appke Moja 4ka zvládnete aj dobíjanie kreditu či platbu na faktúru za posledné zúčtovacie obdobie.

Umožníme vám tu bezpečne si uložiť vašu platobnú alebo kreditnú kartu tak, aby ste si kredit mohli navýšiť úplne automaticky, prípadne všetko zaplatili stlačením jedného tlačidla. 

4. Na vlne 4G a 5G už dlhé roky

Vo 4ke sme vždy boli fanúšikmi najnovších technológií. Okrem mobilných aplikácií ideme s dobou aj na strane našej siete. 

Neustále budujeme vlastnú najmodernejšiu 4G/LTE sieť, ktorou dnes pokrývame viac než 84 % obyvateľov Slovenska. 

Zároveň však myslíme na budúcnosť a už v júli 2019 sme začali s budovaním 5G siete, ktorou sme v apríli tohto roka pokryli ďalšie veľké mesto. 5G tak môžete po Bratislave a časti Banskej Bystrice využívať už aj v Trnave

4ka pokrytie

5. Život nie je len o mobile. Máme aj telku a domáci internet

Na začiatku tohto roka (2022) prišlo zatiaľ najväčšie zemetrasenie v ponuke 4ky v histórii. 

Vďaka spojeniu so SWANom vám pod značkou 4ka ponúkame aj rýchly optický internet na doma s downloadom až do 1 Gbit/s alebo digitálnu TV s vyše 111+ slovenskými, českými a zahraničnými TV kanálmi

Je pritom len na vás, či ju budete sledovať cez set-top-box, smart TV aplikáciu alebo úplne kdekoľvek na mobile, tablete alebo počítači. Pamätajte, že najviac ušetríte, ak siahnete po balíku TV+internetu v jednom.

Balíky internet + TV

6. SIM-ku môžete navždy zahodiť vďaka eSIM. Ak chcete

Moderné smartfóny namiesto SIM karty môžu používať tzv. eSIM. Z najnovších iPhonov si si vďaka nej spravíte dvojsimkový.

eSIM plne nahrádza plastovú kartičku s elektronickým čipom a má len samé výhody. Nikdy ju nestratíte, nepokazí sa a nezaberá žiadne miesto. 

Stačí cez náš web požiadať o vygenerovanie QR kódu a splniť pár krokov.

7. 4ka už nie je len pre jedného. Priberte kamošov či celú rodinu

Jeden paušál, jedno číslo? To už zďaleka neplatí. Vďaka SLOBODE 4 môžete v rámci jednej mesačnej platby spravovať až 4 SIM karty, respektíve štyri telefónne čísla rodiny či kamošov. 

Platí len jeden z nich (je na vás, ako sa spolu vyrovnáte), nadelíme vám nekonečné volania a SMS a spolu si rozdelíte 4 GB dát v SR a EÚ. To všetko už od 9 eur na jednu SIM kartu. 

Že je to málo? Pridajte si 1 GB, 8 GB alebo dokonca nekonečné dáta ku všetkým SIM kartám! Srátka, SLOBODU NA 4 si namiešate presne tak, ako potrebujete. 

 

Sloboda na 4

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google