K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

4ka oslavuje: Dátujte s nami celý deň úplne zadarmo!

Vo štvrtok, 4. októbra 2018, oslavuje 4ka svoje tretie narodeniny. Býva dobrým zvykom dať oslávencovi kvety či malý darček, no my to robíme presne naopak. Obdarujeme vás, našich zákazníkov!

Každý zákazník so SIM kartou od 4ky bude môcť celý deň dátovať úplne zadarmo. Surfovať na internete bezplatne môžete plných 24 hodín, od rána až do večera.

Nezáleží pritom na tom, či sa mobil bude nachádzať v rýchlej 4G sieti 4ky alebo 3G sieti obchodného partnera. Rozlišovať nebudeme ani medzi zákazníkmi bez aktivovaného dátového balíka či majiteľmi paušálov SLOBODA. Dáta prenesené v tento deň sa vám z predplateného programu nestrhnú a výnimočne neplatí ani mimoriadne výhodná cena pre zákazníkov bez paušálu, kde 1 prenesený megabajt stojí iba 1 cent kreditu z ich SIM karty.

Všetky dáta zadarmo: čo treba urobiť?

Aktívni dátovači nemusia robiť vôbec nič, svoj mobil skrátka používajú tak, ako doteraz. Ak ste internet v mobile doteraz nevyužívali a štvrtkový internet zadarmo chcete vyskúšať, dbajte na správne nastavenie prístupového bodu APN.

Ak chcete mobil používať aj v 3G sieti obchodného partnera, je potrebné zapnúť dátový roaming. Prečítajte si, ako využívať internet od 4ky na celom Slovensku a o tom, že národný a medzinárodný roaming nie je to isté.

Nastavenie APN a roamingu

4ka toho stihla už naozaj dosť

Tri roky ubehli ako voda, no našim zákazníkom sme už stihli priniesť množstvo výhod:

Prvú SIM kartu 4ky ste si mohli kúpiť 5. októbra 2015.

V decembri 2015 sa zrodil jeden z najvýhodnejších dátových balíčkov. Gigabajt dát vďaka nemu môžete mať už za 2 eurá.

Od januára 2016 si môžete svoje telefónne číslo do 4ky preniesť aj cez internet.

4. apríla 2016 sme zrušili účtovanie hovorov po 3. minúte. Po 180 sekundách voláte donekonečna, úplne zadarmo.

Už o mesiac na to pribudla automatická obnova dátových balíkov a paušálov SLOBODA. Nastavíte si ju v Mojej zóne, rovnako ako dobíjanie kreditu z platobnej karty.

V októbri 2016 sme predstavili neobmedzený paušál. Nekonečné volania, SMS-ky a nekonečné dáta v sieti 4ky vás s paušálom SLOBODA∞ + stoja len 20 eur.

V júni 2017 pribudla k rýchlej LTE sieti 4ky aj sieť obchodného partnera. Vďaka 4G a 3G teraz môžete surfovať naozaj na celom Slovensku.

Na konci roka 2017 padli aj dva obrovské míľniky. Vy, naši zákazníci, každý mesiac predátujete milión gigabajtov dát. Spolu má SIM kartu 4ky už pol milióna Slovákov.

Aj vďaka tomu už dátujete za ceny ako doma aj v EÚ a čítate správy na webe 24ka.sk úplne zadarmo.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google