K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Byť Štvorkárom sa oplatí: získajte bonus 4 eurá alebo internet na mesiac zadarmo!

4ka ponúka tie najvýhodnejšie volania: za minútu hovoru do všetkých sietí v SR platíte len 4 centy/min a rovnaké 4 centy vám z kreditu odrátame po odoslaní jednej SMS.

K tomu si môžete vybrať zo širokej ponuky paušálov SLOBODA a dátových balíkov k nim, ktoré doslova rozdávajú gigabajty dát len za dve či tri eurá.

Ak služby 4ky ešte nevyužívate, teraz je tá najlepšia príležitosť začať! Pre záujemcov o kúpu novej SIM karty sú totiž pripravené dve lákavé akcie navyše.

Bonusový kredit 4 eurá pri kúpe novej SIM cez e-shop

Zákazníkom, ktorí si objednajú niektorý z nových paušálov SLOBODA s novou SIM kartou cez náš e-shop, pribalíme bonusový kredit 4 eurá. Ponuka je dostupná pre programy SLOBODA 100, SLOBODA 300 aj SLOBODA ∞, ktoré ponúkajú minimálne 100 minút/SMS a 1 GB dát využiteľných v sieti 4ky, v sieťach jej obchodných partnerov a aj v celej EÚ. SLOBODU 100 môžete mať už za 5 eur na mesiac.

Paušály SLOBODA

Kto potrebuje viac dát, môže siahnuť po programoch z ponuky SLOBODA +. K nim vám pribalíme 10 GB, 15 GB alebo dokonca nekonečné dáta v rýchlej LTE sieti 4ky. Mapu dostupnosti služieb nájdete samozrejme na našej stránke. A bonusový kredit 4 eurá? Ten samozrejme platí aj tu!

Internet v mobile 4ka

Chcete neobmedzený internet na mesiac zadarmo?

Notorických dátovačov osloví najmä druhá ponuka. Prechod do 4ky kvôli mobilnému internetu totiž dáva zmysel. Novým zákazníkom, ktorí si cez web a náš e-shop kúpia službu SLOBODA DÁTA s neobmedzenými dátami v sieti 4ky za bežnú cenu 12 eur, dáme tento program na mesiac úplne zadarmo.

30 dní neombedzeného dátovania vás tak bude stáť len poplatok za novú SIM kartu 4ky. Aj k nej však dostanete bonus 4 eurá ako darček.

Neobmedzený internet

Ponuka platí pre nových zákazníkov aj pri prenose telefónneho čísla od iného operátora.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google