K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Aktuálne správy na dosah ruky a bez míňania dát? Štvorkárom ich ponúkne web 24ka.sk

Radi by ste svoj smartfón využívali aj na čítanie najnovších správ zo Slovenska, sveta, športu a technológií, ale bojíte sa, že tak veľmi rýchlo vyčerpáte celý svoj dátový balík?

Už sa obávať nemusíte! Zákazníci 4ky totiž získavajú prístup na spravodajský portál 24ka.sk úplne zadarmo.

Zadarmo v tomto prípade znamená, že po vpísaní adresy www.24ka.sk do vášho internetového prehliadača vo vašom telefóne sa portál síce načíta tak, ako ktorákoľvek iná stránka, prenesené dáta vám ale účtovať a počítať nebudeme.

Z kreditu na vašej štvorkárskej SIM karte tak nezmizne jediný cent a to isté platí pre zákazníkov s ľubovoľným paušálom. S programom SLOBODA 100 len za 5 eur alebo v dátovom balíku GIGA S OBNOVOU len za 2 eurá vám tak na surfovanie stále zostane 1 GB dát, hoci na našom spravodajskom webe prečítate stovky článkov každý deň.

 

24ka.sk Správy zo Slovenska

 

Výhoda platí pre všetkých zákazníkov 4ky, s ľubovoľným paušálom, dátovým balíkom alebo aj pre tých, ktorí nič aktivované nemajú. Svoje dáta si tak môžete ušetriť na iné stránky alebo aplikácie. Napríklad Facebook či Instagram.

Web 24ka.sk - Správy aj bez mobilných dát obsahuje ručne vybranú selekciu tých najdôležitejších a najzaujímavejších správ z portálov mediálnej skupiny internet.sk. Do tejto skupiny patrí sieť regionálnych webov Dnes24 od Bratislavy až po Košice, športový portál Šport7.sk a technologický web Fony.sk.

Aktuálne spravodajstvo si môžu zákazníci 4ky prečítať v rýchlej 4G sieti 4ky, ale aj 3G a 2G sieťach obchodných partnerov. Samozrejme, stále úplne zadarmo.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google