K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

MS v Hokeji 2018: základná výbava pre každého správneho fanúšika

Hokeju počas Majstrovstiev sveta určite rozumie takmer každý, no nezaškodí, ak si skontrolujete, či je na oboch koncoch televíznej obrazovky všetko dôkladne pripravené. Čo by ste teda mali vedieť a čo by v dosahu vašich rúk rozhodne nemalo chýbať?

Smartfón a dátové balíky

Hoci budete duel Slovákov sledovať na veľkej obrazovke televízora, mobil nesmie chýbať pre kontrolu všetkého ostatného. V chatovacej skupine na Messengeri môžete so svojimi priateľmi okamžite analyzovať najdôležitejšie okamihy a gólové situácie.

Malá obrazovka telefónu poslúži na overenie výsledkov ostatných stretnutí, ak nám k postupu do štvrťfinále bude chýbať len pár bodov. Ako vidíte, mobil s pripojeným na internet má pre fanúšika veľké využitie – ideálne ak ešte s rýchlym a lacným dátovým balíkom.

Tie správne mobilné aplikácie

Ani v najnovšom Androide alebo iOS nesmie chýbať oficiálna aplikácia MS v hokeji pre rok 2018. Vyhnete sa tak zložitému googleniu tabuliek, programu zápasov či výsledkov.

MS v hokeji 2018

Link na stiahnutie pre Android I Link na stiahnutie pre iOS

V mobile s ňou nájdete všetko na jednom mieste. Navyše vás dokáže upozorniť tesne pred začiatkom stretnutia, odošle notifikáciu po každom góle alebo ukáže len konečný výsledok.

Zloženie a program slovenského tímu

Tréner Craig Ramsay na úvodný zápas nominoval 25 hráčov. Mená tých, ktorých budete vynášať do nebies, prípadne po neúspechu na nich zvaľovať vinu, nájdete na oficiálnom webe šampionátu.

Program Slovenska začína až v sobotu ostro sledovaným zápasom proti Českej republike. Po nej nás čaká ďalších 6 stretnutí. Kľúčom ku všetkému je skončiť na jednom zo štyroch miest v skupine A. Tie nám totiž zaručia postup do štvrťfinále v ústrety medailám.

  • Sobota 5. mája - Česká republika vs. Slovensko (20.15 hod)

  • Nedeľa 6. mája - Slovensko vs. Švajčiarsko (20.15 hod)

  • Utorok 8. mája - Rakúsko vs. Slovensko (16.15 hod)

  • Štvrtok 10. mája - Slovensko vs. Francúzsko (16.15 hod)

  • Sobota 12. mája - Slovensko vs. Švédsko (12.15 hod)

  • Pondelok 14. mája - Rusko vs. Slovensko (16.15 hod)

  • Utorok 15. mája - Bielorusko vs. Slovensko (16.15 hod)

Kde zápasy sledovať?

Všetky stretnutia Slovákov bude naživo vysielať Jednotka. Dvojka obslúži zápasy ostatných krajín. Pokiaľ práve nebudete v dosahu televízora, spoľahnúť sa môžete aj na jej internetový stream.

Správny fanúšik je ale vždy pripravený aj s plánom B. Ak vaša polovička obsadí televízor a deti počítač, stiahnite si aplikáciou SWAN GO.

V mobile alebo tablete si vďaka nej naladíte správne televízne vysielanie. Bonusom navyše môže byť 7-dňový archív pre prípad, že sa k rozhodujúcim minútam zápolenia dostanete až po príchode z práce.

 Swan Go

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google