K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Príliš vysoké faktúry za mobil? Možno ste sa stali obeťou oberátora!

Slovenský zákazník si dnes môže vybrať zo širokej palety služieb. Pri takto veľkej konkurencii by zrejme čakal, že ceny mobilných služieb, napr. paušálov, pôjdu prudko nadol a ponuky výhodných volaní alebo dát za pár eur ho doslova zaplavia.

Niektorí oberátori však napriek tomu skúšajú celú paletu trikov, ako vás každý mesiac obrať o čo najviac peňazí. Ich ťahy sú často úplne rovnaké. Našťastie, pri troche pozornosti sa dajú prekuknúť a všetko nie je stratené ani v prípade, že ste sa obeťou takejto šelmy už stali.

Oberátori

Najčastejšie triky, na ktoré netreba naletieť

Agresívneho oberátora, ktorý vašu peňaženku chce vyžmýkať vždy čo najviac, spoznáte podľa určitých príznakov. Ak ste sa s ním už stretli, utekajte čo najďalej!

Zložité ponuky - cenníky dlhé stovky strán, časti s podozrivo malými písmenkami alebo dokonca paušály, ktoré sa krátko po objednaní ukážu ako oveľa menej výhodné než pri ich kúpe. Keď sa všetko začne akoby naschvál zamotávať a vy strácate slobodu si vybrať to, čo skutočne v danej chvíli potrebujete.

Smiešne málo dát za nie vždy výhodnú cenu  - s týmto ste sa už určite stretli. Pri čítaní ponuky to vyzerá na doslova romantický vzťah: veľa minút, neobmedzené SMS-ky a to všetko za relatívne výhodnú cenu. V poslednom riadku to však príde… 500 MB dát! Jednoducho, dnes v DOBE DÁTOVEJ veľké dáta potrebujete! Aby ste nemuseli zabudnúť na svoje obľúbené sociálne siete, videá z YouTube musíte dáta šetriť alebo hľadať najbližšiu voľnú Wi-fi! Vyskúšajte radšej niečo iné! Ideálne dáta neobmedzené, aby ste ich mali vždy dostatok..

Podpultové ponuky - ide o ceny a paušály, o ktorých sa nikde na webe alebo v cenníku nedočítate. Stretnúť sa s nimi môžete najčastejšie v dvoch prípadoch. Buď od vášho známeho, ktorý za rovnaký objem volaní, SMS a dát u toho istého oberátora skrátka platí oveľa menej než všetci ostatní (teda aj vy), alebo v prípade, ak sa rozhodnete svojho oberátora opustiť. Zrazu vám oberátor akoby zázrakom zavolá a predstaví nadupanú ponuku určenú len pre vás, hoci doteraz také niečo nebolo možné. Ani jedno z toho nie je fér. A výška vašich doterajších faktúr už vôbec nie.

Viazanosť - obvykle na 24 mesiacov, počas ktorých sa z paušálu za žiadnu cenu nevyvlečiete. Čo na tom, že konkurencia vám ponúka oveľa výhodnejší paušál s gigabajtami dát využiteľnými doma aj v celej EÚ. Vy žiaľ môžete len j snívať alebo zaplatiť tučnú pokutu.

Triky oberátorov

Porovnanie 4ky s oberátormi

Našťastie sa to dá aj inak. Vyskúšajte mobilného operátora 4ka!

Každý potrebuje niečo iné. Niekto chce len dátovať, niekto viac volá, niekto potrebuje rozumnú kombináciu oboch. Všetci si však zaslúžia výhodnú ponuku. Preto pre každého, kto žije s DOBOU DÁTOVOU ale aj pre toho, kto len telefonuje, má 4ka nové paušály SLOBODA. Žiadne triky, jednoduchý Cenník 4ky  a nové paušály SLOBODA už od 5 € mesačne, rovnako výhodne pre každého zákazníka. A bez viazanosti.

Pre náročných ponúka 4ka nový paušál SLOBODA DÁTA, s ktorým získate neobmedzené 4G dáta za 12 eur mesačne. Ak si ho objednáte ešte dnes cez eshop 4ky, na prvý mesiac ho máte zadarmo. To vám inde nedajú!

Paušály SLOBODA od 4ky

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google