K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Rozdátujte svoju polovičku: 5 aplikácií a služieb, ktoré využijú najmä ženy

Nedávny prieskum ukázal, že ženy dátujú oveľa menej než muži. Moderné technológie a dôkladné študovanie všetkých parametrov je zrejme naozaj výsadou silnejšieho pohlavia, no pri aplikáciách a službách to rozhodne neplatí.

Prinášame vám prehľad TOP 5 aplikácií a služieb, ktoré pravdepodobne využijú skôr ženy a spotrebujú len pár megabajtov dát mesačne.

1. Find My Friends a lokalizovanie členov rodiny

Stalo sa vám, že vaše deti nezdvíhajú telefón alebo nerady odpisujú na SMS-ky? Na jednej strane je strach o svojich najbližších, na tej druhej nepríjemný pocit z každodennej kontroly a rušenie pri chvíľach s priateľmi.

iPhony majú integrovanú službu Find My Friends, ktorá vám po správnom nastavení ukáže aktuálnu polohu vašich detí alebo iných členov rodiny na mape, podľa GPS. Presnosť je pár metrov, takže ľahko zistíte, či sú doma alebo v škole aj bez toho, aby ste im volali.

Služba vás dokonca môže upozorniť, ak vstúpia alebo opustia vopred vytýčenú lokalitu. Pokiaľ používate Android alebo hľadáte riešenie, ktoré pobeží na androidoch aj iPhonoch súčasne, povoľte si zdieľanie polohy priamo v Google Mapách.

Lokalizacia deti

2. Nike Training Club pre lepšiu postavu

Táto aplikácia vám zostaví ideálny tréningový plán, ktorý vás dostane do formy. Ide o cvičenia na pár minút. Do kalendára sa vám vložia automaticky, vďaka čomu získate prehľad o tom, ktoré dni sa cvičí a kedy je na pláne odpočinok.

Nike Training Club využije naozaj každý. Už na začiatku si zvolíte, či chcete chudnúť, zlepšiť svoju flexibilitu, poriadne sa zapotiť v posilňovni alebo cvičiť výhradne s vlastnou váhou doma, kde budú jediným pomocníkom tepláky a fitness podložka na jógu.

Stiahnete si pár obrázkov vysvetľujúcich jednotlivé cviky a o ostatné už sa postará hlasový pomocník. NTC je dostupné pre Android aj iOS.

Fitness aplikácia do mobilu

3. Pinterest pre krajší byt, topánky alebo oblečenie

Pinterest je sociálna sieť, ale funguje trochu inak než Facebook alebo Instagram. Namiesto odoberania obsahu od svojich priateľov si vyberáte okruhy záujmov.

Môže to byť naozaj čokoľvek, od oblečenia až po recepty na dobrú večeru. Najlepšie je, že aplikácia rozpozná, aký obsah vás zaujíma a automaticky vám začne odporúčať ďalší podobný obsah. Ak si niečo vyberiete, jednoducho daný Pin uložte a vrátite sa k nemu neskôr.

Táto služba je plná pekných, moderných a jednoduchých vecí, ktorými sa môžete inšpirovať každý deň. Stiahnete ju na Android aj iPhone.

Pinterest

Podobné obrázky si vyžadujú prístup na internet. Vďaka 4ke sú ale mobilné dáta naozaj výhodné. K dispozícii sú vám nové paušály SLOBODA, ktoré okrem volaní a SMS-iek obsahujú množstvo dát využiteľných doma aj v celej EÚ.

Paušál SLOBODA 4ka

Pre tých najnáročnejších je tu nový neobmedzený paušál SLOBODA DÁTA s neobmedzenými dátami v sieti 4ka, ktorý teraz môžete mať na mesiac úplne zadarmo.

4. Flo - najsťahovanejšia aplikácia priamo pre ženy

V obchodoch pre oba najrožšírenejšie operačné systémy je mnoho aplikácií, ktoré ženám pomáhajú počítať dĺžku svojho cyklu alebo pomáhajú s plánovaným tehotenstvom.

Flo o sebe tvrdí, že je najpopulárnejšia. Jej výpočty sa každý mesiac spresňujú a používanie spríjemňujú grafy a automatické pripomienky. K dispozícii je tiež malé diskusné fórum, kde si používateľky môžu navzájom poradiť.

Apka je na stiahnutie z Google Play aj App Store.

Flo

5. Google Fotky - Zálohovanie a vytváranie rodinných albumov

Ženy na seba môžu prevziať tvorbu rodinných albumov z dovoleniek aj dokumentovanie zážitkov s najmenšími. Zároveň si zazálohujú všetky svoje fotografie a uvoľnia miesto v preplnených úložiskách svojich smartfónov.

Google Fotky môžu fotografie do cloudu prenášať automaticky, vždy keď sa váš mobil napojí na Wi-Fi.

Úložisko Google Photos je bezplatné a môže byť neobmedzené, ak dokážete žiť s malým znížením kvality záberov. Všetky snímky následne ľahko zoradíde do albumov a okamžite zazdieľate všetkým členom rodiny, ktorí by k nim mali mať prístup.

Prehľadná aplikácia je dostupná pre mobilné telefóny podporujúce Android aj iOS.

Google Photos album a záloha fotografií

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google