K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Podeľte sa o svoje dáta a minúty/SMS s najbližšími! Zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA NA 4 je tu

S rodinou a najbližšími priateľmi zdieľame všetky svoje najkrajšie zážitky – a to aj s pomocou našich smartfónov. Keď je treba, zavoláme si, napíšeme SMS alebo neustále posielame fotografie a videá cez chatovacie aplikácie. 

Prečo teda nezdieľať aj voľné minúty, SMS a dáta v jednom veľkom “rodinnom” mobilnom paušále?

Vo 4ke sme si povedali “Prečo nie?” a prinášame úplne nový zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA NA 4, ktorý je ideálny práve pre bežné rodiny, ale aj priateľov a známych, ktorí chcú v dnešnej dobe zoptimalizovať svoje výdavky za mobilné služby a ušetriť nejaké tie eurá do rodinného rozpočtu. 

Ako funguje nový zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA NA 4?     

Jeden paušál, jedna SIM… Tak to v tomto prípade absolútne neplatí! Do SLOBODY NA 4 si môžete pridať až 4 rôzne 4ka SIM karty, teda 4 rôzne telefónne čísla, ktoré môžu využívať rôzni členovia skupiny. Ak členovia nie sú v 4ke, tak si môžu svoje číslo zadarmo preniesť do 4ky.

To všetko vás bude stáť len 40 eur na 30 dní, teda 10 eur na jednu SIM kartu. Poplatok pritom platí len MAJITEĽ paušálu (správca skupiny). Napríklad ten, kto doma “drží kasu”.

Sloboda na 4

Všetci členovia skupiny si budú môcť užívať nekonečné volania alebo nekonečné SMS. V zdieľanom nekonečnom paušále sú pre všetkých aj 4 GB dát využiteľných v SR a EÚ. 

Tie môžu minúť všetci podľa vlastných potrieb. Pamätajte – 4 GB zdieľa štvorica navzájom.

Štandardná cena Zdieľaného nekonečného paušálu SLOBODA NA 4 je 44 eur/30 dní ale teraz si ho môžete zakúpiť len za 40 eur/30 dní.

Čo ak vám dáta nestačia? 

Nevadí! Ktorémukoľvek zo štyroch členov skupiny viete prikúpiť aj samostatný dátový balík, napríklad, ak je jeho spotreba rádovo väčšia, ako tá ostatných. Dáta navyše skrátka každý môže mať podľa seba a na výber dostane z troch možností. 

  • 1 GB v SR (z toho 1 GB v EÚ) za 2 € navyše na 30 dní

  • 8 GB v SR (z toho 2,67 GB v EÚ) za 4 € navyše na 30 dní

  • nekonečné dáta v SR (z toho 5,33 GB v EÚ) za 8 € navyše na 30 dní

Žolíkom pre naozaj dátovo náročných kamošov môže byť dátový balík - Zdieľané nekonečné dáta v SR (z toho 16 GB v EÚ) pre celú štvoricu a to len za 24 € navyše na 30 dní

4ka SLOBODA NA 4 dátové balíky

Ideálne riešenie pre všetkých, čo si chcú užívať bufet all u can eat. Spolu s nekonečnými min/sms, ktoré SLOBODA NA 4 ponúka, si celá skupina okrem 4 GB dát môže jednoducho užívať aj nekonečné dáta a to len za 64 eur na 30 dní pre všetky 4 čísla.   

Ako si Zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA NA 4 aktivovať?

Štvorkári si SLOBODU na 4 jednoducho aktivujú cez Moju zónu alebo priamo v mobilnej aplikácií Moja 4ka pre Android, iOS a smartfóny Huawei.  

Dôležité bude vybrať jedno hlavné telefónne číslo Majiteľa paušálu, ktorý bude za SLOBODU NA 4 platiť. Ten potom môže do skupiny pridať tri ďalšie telefónne čísla a je len na ňom, či pôjde o rodinu, priateľov alebo kohokoľvek iného. 

Od členov skupiny môže byť vyžadované potvrdenie pridania.

Otázky a odpovede

Musím do SLOBODY NA 4 PRIDAŤ 4 rôzne telefónne čísla? Nie, nemusíte. Poplatok za paušál však bude vždy rovnaký, 40 eur / 30 dní. Najviac teda ušetríte, ak túto sumu rozrátate medzi 4 SIM karty.

Môžem dátové balíky k SLOBODE NA 4 ľubovoľne kombinovať? Majiteľ paušálu môže sebe alebo každému členovi samostatne dokúpiť dátové balíky podľa ich potrieb. Alebo všetkým zdieľané nekonečné dáta pre 4 simky. 

Čo robiť, ak chceme všetci štyria neobmedzené dáta? Je to jednoduché. Jeden z vás si aktivuje SLOBODU NA 4, pridá ďalších troch členov skupiny a doaktivuje/dokúpi dátový balík zdieľané nekonečné dáta v SR, ktoré môžu využívať všetci v skupine.

Musíme žiť spolu v jednej domácnosti? Nie! SLOBODA NA 4 je pre vhodný pre rodiny, môžu si ho však rozdeliť aj najlepší kamoši, alebo cudzí ľudia, ak si dôverujú. 

Ako zaplatíme za zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA NA 4? Poplatok za paušál aj všetky pridané dátové balíky sa hradí z kreditu majiteľa paušálu (ten si môže dobiť na ktoromkoľvek predajnom mieste) alebo nechá úhradu na platobnú kartu. Automatickú úhradu mesačného poplatku z platobnej karty si majiteľ vie jednoducho nastaviť v appke Moja 4ka. SLOBODA NA 4 sa tak uhradí automaticky v správny deň. Ako sa vyrovnáte v skupine medzi sebou, je len na vás. 

Čo robiť, ak je nás v rodine päť, nie len štyria? Piatu SIM kartu si do SLOBODY NA 4 môžete pridať za 10 eur navyše na 30 dní.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google