K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Na zahraničnej dovolenke sa poriadne odviažte!

Určite si pamätáte na dobu, keď ste počas dovolenky v zahraničí využívali svoj mobilný telefón iba v urgentných situáciách, keďže volania aj SMSky mohli vyjsť poriadne draho. Dnes je doba úplne inde a pri telefonovaní, SMSkovaní či browsovaní na internete sa na dovolenke už obmedzovať nemusíte.

Európska únia sa dlhodobo snaží tlačiť na znižovanie cien mobilných služieb v zahraničí. Operátori tak boli nútení každoročne roamingové poplatky znižovať. Väčšina operátorov ale stále využíva možnosť pripočítať k základnej cene roamingový príplatok, o ktorý si môžu ceny v roamingu navýšiť oproti tým, ktoré platia ich zákazníci na Slovensku. Aj keď roaming v Európskej únii definitívne skončí až 15. júna 2017, telefonovať a surfovať na internete ako doma môžete na dovolenke už dnes vďaka 4ke.

Vo 4ke sme totiž predbehli dobu a medzinárodný roaming sme zrušili hneď od začiatku. Ako prví sme tak našim zákazníkom umožnili volať, SMS-kovať a dátovať vo všetkých štátoch Európskej únie za rovnakú cenu ako na Slovensku. Už sa preto nemusíte obávať, že za hranicami prevoláte „majland“. Jednotná cena v celej EÚ, iba 4 centy za minútu hovoru, odoslanie jednej SMS alebo 1 MB dát na internete, je platná hneď pre všetkých Štvorkárov a bez akýchkoľvek podmienok.

S nami tak môžete za 4 eurá telefonovať s priateľmi a rodinou z dovolenky 100 minút či presurfovať 100 MB dát na internete aj v obľúbených európskych prímorských letoviskách v Chorvátsku, Grécku, Bulharsku či Taliansku. Veľkou výhodou 4ky je, že výhodná cena je platná okamžite, bez nutnosti aktivácie akýchkoľvek doplnkových roamingových balíkov. Takže ak sa chystáte na dovolenku k Jadranu, Egejskému moru, či taliansku alebo francúzsku riviéru, nezabudnite si so sebou okrem plaviek a opaľovacieho krému zbaliť aj mobil so SIM kartou Moja 4ka.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google