K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Objavte tretí rozmer vášho smartfónu

Aj vy si spomínate na ten zážitok, keď ste išli do kina na svoj prvý 3D film? Ten zvláštny pocit, keď na vás išiel vyskočiť dinosaurus priamo z plátna, či vesmírna loď preletela priamo pred vašimi očami, akoby ste sa ich mohli len tak dotknúť. Trojrozmerný obraz v nás dokáže navodiť veľmi reálny pocit, že sme sa ocitli v strede diania.

Aby ste zažili tento jedinečný pocit, nepotrebujete už žiadne drahé zariadenie. Postačí vám smartfón s mobilným internetom a jednoduché 3D okuliare. Ako vstupenka do sveta virtuálnej reality dobre poslúžia okuliare známe ako Cardboard, ktoré si môžete kúpiť aj za menej ako 10 EUR v takmer každom e-shope. Vyskúšajte tieto 4 aplikácie, s ktorými zažijete pocit z virtuálnej reality na vlastnej koži.

Aplikácia s rovnomenným názvom Cardboard vám priblíži možnosti virtuálnej reality. Obsahuje niekoľko efektných demo ukážok a hlavne vás naučí ako 3D okuliare správne používať.

 

Máte radi kolotoče? Tak potom určite vyskúšajte parádne virtuálne húsenkové dráhy s aplikáciou VR Roller Coaster, z ktorých sa vám zaručene zatočí hlava.

Ak ste sa vždy túžili preletieť raketou vo vesmíre, vyskúšajte skvelý akčný simulátor vesmírnej stíhačky End Space VR for Cardboard. Hra má fantastickú grafiku a ešte lepšiu atmosféru. Tak si sadnite do kokpitu a nechajte sa unášať vesmírom.

Virtuálnu realitu z úplne inej perspektívy prináša aplikácia InMind, ktorá sa vám dostane doslova až do mozgu. V krátkej adventúre sa totiž dostanete do simulácie mikrosveta mozgových neurónov.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google