K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Ako zahviezdiť s novým mobilom v škole? 4 rady na výber toho správneho

Začína nový školský rok. Študenti budú opäť viac mimo domu a neraz možno po škole namiesto domov, zamieria za kamarátmi. 

Nám rodičom stačí aby sme sa im dovolali, že áno, ale pre nich to ani zďaleka nie je to, čo v dnešnej dobe využívajú. Potrebujú spoľahlivý mobil, ktorý navyše dnes musí dobre vyzerať, kvalitne fotiť, ponúknuť dobrú výdrž na jedno nabitie a ešte aj zvládnuť prehrávať hudbu, spúšťať hry a zvládnuť všetky stiahnuté aplikácie. 

Ako si teda vybrať ten správny?

Foťák, foťák, foťák… 

Mladí dnes žijú sociálnymi sieťami a slová ako Instagram alebo Tik Tok používajú viac než “škola” alebo “učenie”. Za to však nemôžu mobily, ale ich slabá motivácia k dobrým študijným výsledkom. 

S kvalitným foťákom si totiž ľahšie odfotia aj učivo od spolužiakov alebo výklad učiteľa z tabule, ktorý nestihnú prepísať do zošita.

Pri kúpe nového telefónu s paušálom SLOBODA+ alebo SLOBODA DÁTA z nášho e-shopu teraz navyše môžete získať bonus na telefón až do výšky 210 €

Samsung Galaxy A32

Kvalitné zábery vám zabezpečí napríklad Samsung Galaxy A32 s unikátnym 48 Mpix fotoaparátom, ku ktorému pridáva aj 13 Mpix selfie kameru pre obsah na sociálne siete. S platbou rozloženou na 24 mesiacov vás vyjde len na 12 eur mesačne

To zvládne každý študent aj z vlastného vreckového! Galaxy A32 sa navyše vyníma aj vo výdrži, vďaka 5 000 mAh batérii. 

Silná výdrž batérie

Žiadalo by sa povedať, že veľkú baterku bude detský a tínedžerský mobil potrebovať kvôli dlhým dňom a občasným výletom s kamarátmi, no realitou bude skôr hranie hier alebo hľadanie rôznych info na nete.

Dnes už k smartfónu nepotrebujete externú powerbanku, stačí siahnuť po telefóne, ktorý má napríklad až 6 000 mAh batériu.

V e-shope 4ky môžete mať pri platbe na rozloženej na 24 mesiacov Xiaomi Redmi 9T len za 7,50 eur, ktorého batéria zvládne aj vyššie nároky.

Xiaomi Redmi 9T

Čo najjednoduchší

Nerozprávajme však len o starších žiakoch. Rozhodnutie o tom, v akom veku dieťaťu kúpiť prvý mobil, musí zostať výhradne na rodičoch a tom, či už zo školy chodí samé, alebo nie. 

Pre menšie deti ale bude vhodnejší mobil, ktorý nestojí veľa peňazí, sú dostupné ochranné kryty a obaly, prípadne vám nebude až tak ľúto, keď ho váš potomok niekde stratí alebo rozbije. 

Najlacnejšou voľbou z e-shopu 4ky, kde môžete mobil získať hneď aj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA, je Motorola Moto E7 Plus už od 5,25 eur mesačne pri platbe rozloženej na 24 mesiacov.

Motorola Moto E7 Plus

Štýlovka pre tých, čo si potrpia na imidž 

Čo si budeme nahovárať? V prípade mladých častokrát platí, že kto nemá najmodernejší smartfón známej značky, ako keby ani nebol.

Je však pravdou, že top smartfóny od Samsungu či Apple majú niečo do seba a funkciami, výkonom či dizajnom sa postarajú o to, že vám najnovší model bez problémov vydrží aj 3 až 4 roky. 

E-shop 4ky pochopiteľne zostáva pripravený a za skvelú cenu 39,75 eur mesačne vám umožní zobrať si hoci aj Apple iPhone 12 s platbou rozloženou na 24 mesiacov. 

Apple iPhone 12

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google