K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

4ka má podľa prieskumu tých najspokojnejších zákazníkov. Ďakujeme!

Nízke ceny, prehľadné podmienky a množstvo mobilných dát v stále sa rozrastajúcej LTE sieti. Aj to zrejme prispelo k výborným výsledkom 4ky v ankete NAJlepší mobilný operátor roka 2017, ktorú organizoval portál MôjAndroid.sk. Hlasovalo v nej takmer 8 500 čitateľov.

Web sa okrem iného návštevníkov pýtal, či v poslednej dobe rozmýšľali nad zmenou operátora. Nad odchodom zo 4ky podľa prieskumu uvažuje len 3,74 % opýtaných.

Zanedbateľná vzorka ostro kontrastuje s 11,61 % v prípade O2 či dokonca dvadsaťpercentným podielom nespokojných zákazníkov Telekomu a Orangeu.

Mobilný operátori porovnanie

4ka je pripravená na nových zákazníkov

Prenos aktuálneho telefónneho čísla k inému operátorovi je dnes mimoriadne jednoduchý a zákazník sa okrem zadania vstupnej požiadavky o nič starať nemusí. Do 4ky si môžete svoje číslo preniesť na ktorejkoľvek pošte alebo inom predajnom mieste, prípadne cez web 4ka.sk

Z domu môžete o prenos požiadať aj cez textové správy. SMS je potrebné poslať z čísla, ktoré chcete preniesť, v tvare: PRENOS 4ka <mobilné číslo vašej novozakúpenej 4ka SIM karty> <PUK kód vašej novozakúpenej 4ka SIM karty> na číslo 0950 100 100. Následne 4ka požiada pôvodného operátora o prenos čísla a celý proces prebieha rovnako, ako po podaní žiadosti o prenos čísla osobne. Spravidla do 4 pracovných dní je číslo prenesené. Viac informácií nájde každý zákazník na www.4ka.sk/prenos-cisla. So SIM kartou 4ky vás bude minúta hovoru stáť len 4 centy a rovnakú sumu zaplatíte aj za odoslanie SMS.

Nová služba prenus cez SMS poteší všetkých, ktorí si chcú výhodnú ponuku najmladšieho mobilného operátora najskôr vyskúšať. Svoju pôvodnú SIM kartu si ponechajú a kúpia si druhú SIM kartu od 4ky. Po čase zistia, že SIM karta od 4ky sa im oplatí oveľa viac, ako ich stará karta a svoje nové číslo si chcú nahradiť svojim pôvodným.

 

Mobilné dáta začínajú hrať hlavnú úlohu

Anketa NAJlepší mobilný operátor roka 2017 tiež odhalila, že najviac slovenských zákazníkov (až 27,8 %) platí za mobilné služby sumu v rozmedzí 10 až 20 eur mesačne.

Majorita z nich má vo svojom balíčku predplatených do 1 GB dát, no až 26,3 % opýtaných naopak míňa viac 5 GB.  

4ka stlačila ceny pre všetkých. Za paušál SLOBODA 100 +, v ktorom dostanete 100 minút alebo SMS do všetkých sietí v SR a EÚ, zaplatíte len 8 eur mesačne. Presurfovať budete môcť 1 GB v celej SR alebo bezkonkurenčných 10 GB v LTE sieti 4ky.  

No a pre naozaj náruživých používateľov, ktorí však nechcú prekročiť magickú hranicu dvoch desaťeuroviek mesačne, je pripravený neobmedzený paušál SLOBODA ∞ +.

4ka mobilny internet

Ponuka samozrejme platí pre nových aj súčasných zákazníkov 4ky. Len ich dôvera nám umožnila dosiahnuť v ankete portálu MôjAndroid.sk takto dobré výsledky. Ďakujeme!

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google