K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Zabudni na zbytočné starosti. So 4kou TO. ide všetko ľahšie

Zdajú sa vám ponuky ostatných mobilných operátorov komplikované a cenníky neprehľadné? Pre 4ku to určite neplatí. Pozrite si dôvody, prečo sa oplatí stať Štvorkárom.

4ka má jednoduchý cenník, na ktorý sa dá spoľahnúť

So SIM kartou od 4ky vás minúta hovoru, jedna SMS alebo megabajt prenesených dát stojí len 4 centy. Za rovnaké ceny ako doma navyše voláte a surfujete na internete aj v krajinách Európskej únie a Európskeho hospodárskeho priestoru.

Už neplatí, že internet v mobile je drahý

Máte moderný a dobre vybavený smartfón s veľkým displejom? Určite sa nechcete obmedzovať a radi by ste mali aj v mobile prístup k rýchlemu internetu. 4ka ponúka gigový dátový balík už od jedného eura aj s automatickou obnovou po prečerpaní. Poteší každého, kto chce mať veľa dát v rýchlej LTE sieti a platiť len za to, čo skutočne spotrebuje.

Malé dátové paušály za veľa peňazí? Vo 4ke nehrozí!

Pre náročnejších sú tu dátové paušály TO. Za super cenu 7,50 eur môžete získať až 11 GB dát a k tomu 100 minút alebo 100 SMS. Dátové paušály TO. sú navyše úplne bez viazanosti.

Čo ak mi to stále nestačí?

4ka ako jediná ponúka aj skutočne neobmedzený paušál TO.∞. S ním získate neobmedzený objem dát a neobmedzené volania či SMS na celom Slovensku.

Zabudnite na faktúry! Automatická platba to spraví za vás

Vašu spotrebu budete mať vždy pod kontrolou prostredníctvom samoobslužného zákazníckeho portálu Moja zóna. V nej si môžete pohodlne nastaviť automatickú obnovu a platbu za dátový paušálu TO. priamo z vašej platobnej karty. Faktúra za platbu sa vygeneruje automaticky a uloží sa priamo vo vašom účte. Automaticky sa dá tiež dobiť kredit na SIM karte. Zvolená suma sa dobije buď pravidelne vo vopred stanovené dni, alebo pri poklese pod určitú hranicu, ktorú si sami zvolíte.

Všetko vybavíte rýchlo a jednoducho online alebo na pošte

Chcete novú SIM kartu od 4ky, kúpiť si mobil z našej ponuky alebo aktivovať niektorý z nových dátových paušálov TO.? Predajné miesta 4ky sú k vám najbližšie. Stačí zájsť na jednu z viac než 1500 pôšt po celom Slovensku. Tú vašu si môžete vyhľadať na mape predajných miest 4ky. Všetko vybavíte aj online na webe 4ka.sk a ak máte otázku, alebo potrebujete poradiť, ochotne vám pomôžu aj na našom online chate.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google