K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

TO. je lepšie ako paušál! Tu sú dôvody prečo sa TO. oplatí

Mnohí si už zvykli uviazať sa na dva roky a pravidelne platiť za paušál, pretože im vyhovuje, že sa nemusia viac o nič starať a len raz mesačne zaplatia faktúru. Vo 4ke to ale ide ešte oveľa jednoduchšie a pritom bez viazanosti. Naše produkty TO. ponúkajú oproti drahým paušálom množstvo dodatočných výhod, ktoré ocení každý zarytý paušálista.

Vo 4ke nikoho nepaušalizujeme, lebo dobre vieme, že každý Štvorkár má svoje individuálne potreby, ktoré sa časom môžu meniť. Niekto viac telefonuje, iný zas míňa viac dát, a preto si u nás každý Štvorkár môže vyberať TO., čo mu práve vyhovuje. Všetky programy TO. sa dajú navzájom kombinovať a teda ak chcete surfovať neobmedzene, aktivujte si TO.∞ a nič viac neriešite. Ak vám v iný mesiac stačí 10GB dát a 100 minút alebo SMS, tak si TO. zmeníte na TO.10. No aj tak sa nemusíte báť, že by ste ostali bez dát či volaní, pretože s automatickou obnovou balíka sa vám TO. nikdy neminie. Jednoducho sa znovu aktivuje hneď ako ho vyčerpáte. Okrem toho si môžete nastaviť, aby sa vám TO. uhrádzalo automaticky z platobnej karty. Stačí ak si TO. raz nastavíte a viac už netreba nič riešiť. Žiadny paušál vám nedá toľko výhod, ako TO.

TO. odzvonilo paušálom!

S TO. sa už nikdy nemusíte báť, že prešvihnete objem dát, či voľných minút, lebo po minutí sa TO. samo obnoví. S TO. sa nemusíte báť, že miniete viac peňazí, ako by ste chceli za volania a dáta nad rámec paušálu, lebo vo 4ke si môžete nastaviť mesačný limit, ktorý nikdy neprekročíte. S TO. nemusíte čakať dva roky, kým si budete môcť zvoliť nový paušál. TO. si môžete kedykoľvek zmeniť na iný program, podľa toho, ako vám to práve vyhovuje. A všetko sa to dá nastaviť online, stačí si vytvoriť konto a zaregistrovať si svoje telefónne číslo na portáli Moja Zóna na webe 4ky.

Čo je to Moja zóna?

Na portáli Moja zóna si môžete spravovať všetky služby Moja 4ka. Nájdete tu informácie o aktuálnej a historickej spotrebe minút, SMS a dát podľa jednotlivých mesiacov. Zároveň portál umožňuje jedným kliknutím zapnúť a vypnúť automatickú obnovu balíkov pre dané telefónne číslo. Automatická obnova balíka najlepšie funguje s možnosťou automatickej obnovy kreditu. Ak napríklad klesne kredit na karte Moja 4ka pod 1,- Euro, skrátka si nastavíte, že sa vám z platobnej karty kredit automaticky dobije. Cez Moju zónu stačí len raz nastaviť automatickú obnovu TO. spolu s automatickým, alebo pravidelným dobitím a už viac nemusíte nič riešiť, TO. aj kredit sa sám automaticky dobije, keď to bude treba. Okrem toho si pri automatickom dobití môžete nastaviť aj poistku v podobe mesačného limitu pre každú SIM, takže vás už neprekvapia žiadne nečakane vysoké faktúry za služby mobilného operátora. So 4kou máte svoje výdavky jednoducho stále pod kontrolou.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google