K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

4ka je k vám najbližšie! Nájdete nás na každej pošte a tiež vo vybraných pobočkách SWANu

Rozhodli ste sa pre niektorý z dátových paušálov TO., alebo chcete výhodné volania a SMS-ky za jednotnú cenu 4 centy na Slovensku a v celej Európskej únii? Poďte do 4ky. Nájdete nás na každej pošte vo vašom meste či obci.

Naše služby si môžete objednať jednoducho a pohodlne online cez náš e-shop s doručením zadarmo kuriérom až domov. Ak však uprednostňujete osobný kontakt a chcete mať vašu novú SIM kartu v rukách doslova za pár minút, príďte na ktorúkoľvek pobočku Slovenskej pošty. Máme najširšiu predajnú sieť a nájdete nás v každom kúte Slovenka. Sme tu pre vás na viac ako 1500 predajných miestach. Naše výhodné produkty a služby tak kúpite doslova za každým rohom. Okrem toho na všetkých poštách vybavíte aj prenos čísla od iného mobilného operátora do 4ky. Prenos čísla je bezplatný a celý ho vybavíme za vás, stačí prísť na poštu a o všetko ostatné sa postaráme. Hľadajte logo operátora 4ka aj na vašej pošte.

Mapu všetkých predajných miest nájdete na našom webe. Najbližšiu poštu spolu s jej otváracími hodinami si jednoducho vyhľadáte zadaním adresy do vyhľadávacieho poľa. Nezabúdajte, že v obchodných centrách vo väčších mestách sú pobočky otvorené 7 dní v týždni, často až do 21:00 hodiny.

Na mape si môžete jednoducho zistiť, na ktorej pošte sú dostupné aj mobilné telefóny a nové paušály TO. sMobilom, s ktorými získate výhodné volania, SMSky aj dáta až na 20 mesiacov spolu so špičkovými smartfónmi Apple, Lenovo Moto, Samsung či Huawei.

Mapa predajných miest 4kaMapa predajných miest 4ka - Nájdete nás na viac ako 1500 poštách po celom Slovensku

4ka vo vybraných SWAN CENTRÁCH

Naše služby môžete okrem pošty a e-shopu získať aj na pobočkách spoločnosti SWAN. Zákazníci si môžu zakúpiť SIM kartu Moja 4ka, niektorý z paušálov TO., ako aj požiadať o prenos čísla alebo si priamo zakúpiť mobilný telefón z aktuálnej ponuky. Na SWAN CENTRÁCH vám tiež dobijú kredit a poskytnú všetky potrebné informácie. Pobočky SWANu nájdete v Banskej Bystrici, Bratislave, Dunajskej Strede, Hurbanove, Komárne, Košiciach, Malackách, Nitre, Pezinku, Prešove, Seredi, Topoľčanoch, Trnave, Zvolene a Žiline. Presne tak, 4ka je k vám skutočne najbližšie!

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google