Volania v EÚ bez príplatkov či obmedzení a ešte lacnejšie dáta v novom „eurobalíku“

Mobilný operátor 4ka už na jeseň 2015 zaviedol jednotnú cenu 4 centy za minútu volania, SMS a 1 MB dát v celej EÚ. Tá bude platiť pre Štvorkárov aj po 15. 6. 2017, keď do platnosti vstúpi nová európska regulácia cien mobilných služieb v krajinách Európskej únie a Európskeho hospodárskeho priestoru. Od polovice júna však už v týchto krajinách nebudú platiť za prichádzajúce volanie, rovnako ako doma.

„4ka na rozdiel od svojich konkurentov nebude sledovať či obmedzovať využívanie svojich služieb v EÚ. Je jedno, či naše služby využívate doma alebo v inej krajine únie, stále platíte rovnakú cenu 4 centy za minútu / SMS / 1MB. V 4ke neexistujú žiadne príplatky,“ hovorí Jozef Lasz, riaditeľ pre stratégiu a rozvoj spoločnosti SWAN Mobile. Ako dodáva, už dnes výhodnú ponuku 4ky využívajú tisíce zákazníkov v rôznych krajinách Európy, najviac ich je v Nemecku, Česku a Rakúsku.

Pre väčší komfort zákazníka od 15. 6. 2017 predstavuje mobilný operátor aj program služieb Moja 4ka Svet, ktorý bude automaticky aktivovaný na každej SIM karte a ktorý umožňuje zákazníkom dátovať v zahraničí za mimoriadne výhodných podmienok.

„Na Slovensku si môže zákazník aktivovať k službe Moja 4ka niektorý z výhodných nových paušálov TO. (TOTAL ONLINE). V krajinách únie sme navyše od polovice júna zlacnili cenu dát na štvrtinu pre tých, ktorí si k Mojej 4ke Svet aktivujú dátový balík EÚ DÁTA. Za 5 eur Štvorkári získajú na 15 dní až 500 MB dát,“ vysvetľuje J. Lasz.

Aktivovať balík EÚ DÁTA si môžu všetci zákazníci 4ky využívajúci program služieb Moja 4ka Svet zaslaním SMS v tvare EUDATA 1 na skrátené číslo 950. Jednotky dát sa z balíka čerpajú iba v krajinách EÚ mimo Slovenska.