4ka pridala kopec nového hardvéru a dáva iPhonom „druhú šancu“

Bratislava (14. 4. 2023) – Telekomunikačný operátor 4ka predstavil množstvo zaujímavých hardvérových noviniek. V ponuke e-shopu www.4ka.sk/telefony nechýbajú nové smartfóny obľúbených značiek, nové tablety či inteligentné hodinky. Absolútnou novinkou v ponuke operátora sú smartfóny z kategórie „ako nové“, ktoré za výhodnú cenu ponúkajú stav nového kusu v ekologickom balení. 4ka na všetky zariadenia naďalej poskytuje „Bonus na mobil“ až do výšky 210 EUR.

iPhony „ako nové“ v eko balení za super cenu

• Apple iPhone SE (2020) 64 GB
  • Apple iPhone X 64 GB

4ka uvádza po prvýkrát telefóny z kategórie „Ako nové“ za priaznivé ceny. Telefóny s označením „Ak nové“ prinášajú prémiovú kvalitu, nízku cenu a zároveň šetrnosť k životnému prostrediu. Ide o zariadenia v optickom a technickom stave nového kusu a plnou zárukou dva roky. Obnovené zariadenia nejavia známky používania a prípadné opotrebené časti boli vymenené za nové originálne diely. Zákazník tak získava plne funkčné zariadenie v peknom „eko“ balení.

Výhody kategórie „Ako nové“

• Profesionálne resetovaný a aktualizovaný iPhone
  • Kontrola kvality a originality s fyzickou a diagnostickou dvojitou kontrolou
  • Záruka plných 24 mesiacov (bežne 12 mesiacov) a výmena kus za kus v prípade reklácií
  • Ekologické balenie
  • Priaznivá cena

Ponuku operátor odštartoval dvojicou zariadení obľúbenej značky Apple. Zákazníci 4ky tak nájdu v e-shope operátora hneď dva modely Apple iPhone SE (2020) 64 GB a Apple iPhone X 64 GB. Zariadenia sú v ponuke operátora k paušálom SLOBODA za 12,75 EUR mesačne na 24 mesiacov pre Apple iPhone SE (2020) a 15,75 EUR mesačne na 24 mesiacov za Apple iPhone X.

„Vo 4ke sú zariadenia Apple mimoriadne obľúbené a preto sme sa rozhodli dať aj používaným iPhonom druhú šancu a ponúknuť tak zákazníkom ekologické balenie refurbishovaných iPhonov za skvelé ceny. Zariadenia sú z kategórie „Ako nové“ a zároveň majú plnú dvojročnú záruku. Verím, že ponuka osloví tých, ktorí myslia aj na našu planétu a zároveň chcú iPhone v super stave za bezkonkurenčnú cenu,“ Andrea Čagalová, senior manažérka pre produkt a propozície 4ka.

Smart hodinky Xiaomi a Apple Watch 8

• Xiaomi Watch S1
  • Apple Watch Series 8 vo verzii GPS

Novinkou v ponuke 4ky sú smart hodinky dvoch obľúbených značiek. Zákazníci si môžu vybrať hodinky Xiaomi Watch S1 v čiernej a striebornej verzii k paušálom SLOBODA za 8,25 EUR na 24 mesiacov.

V ponuke pribudli aj hodinky od Apple Watch Series 8 GPS 41mm a 45mm vo farbách Starlight a Midnight, ktoré si môžu zákazníci 4ky zobrať k paušálom SLOBODA za 21,75 / 23,25 EUR mesačne na 24 mesiacov.

3x nové Xiaomi

• Xiaomi 13 256 GB
  • Xiaomi Redmi Note 12 5G 128 GB
  • Xiaomi Poco X5 Pro 5G 256 GB

4ka pridala do ponuky tri nové modely smartfónov obľúbeného výrobcu Xiaomi. Operátor zaradil do ponuky prémiový model Xiaomi 13 s 256 GB úložiskom, ktorý ponúka nekompromisný výkon a trojicou fotoaparátov s kvalitným objektívom Leica s veľkým 1/1.49″ senzorom, ktorý zaručuje snímanie výborných fotografií a videí. Zákazníci si môžu Xiaomi 13 zakúpiť k paušálom SLOBODA už od 31,50 EUR mesačne na 24 mesiacov.

Ďalšou novinkou je kvalitný telefón nižšej strednej triedy Xiaomi Redmi Note 12 5G s 128 GB úložiskom, ktorý ponúka výborný pomer ceny a výkonu. Disponuje veľkým displejom s vysokým jasom až 1 200 nitov, fotoaparát s trojicou objektívov, rýchlym nabíjaním a extra veľkou batériou a základnou odolnosťou proti vode a prachu IP53, ktorá ochráni telefón pred nečistotami či kvapkami vody. Zákazníci si môžu Xiaomi Redmi Note 12 5G k paušálom SLOBODA zakúpiť od 9,75 EUR mesačne na 24 mesiacov.

Nasledovníkom jedného z bestsellerov vo 4ke je nový model Xiaomi Poco X5 Pro 5G s 256 GB úložiskom, 108 Mpx fotoaparátom, turbonabíjaním a veľkou batériou. Telefón podporuje tiež NFC, IrDA port a dokonca aj 3,5 mm konektor pre slúchadlá. Zákazníci si môžu Xiaomi Poco X5 Pro 5G k paušálom SLOBODA zakúpiť od 14,25 EUR mesačne na 24 mesiacov.

Dve novinky od Samsungu

• Samsung Galaxy S23 256 GB
  • Samsung Galaxy A54 5G 128 GB

Priaznivcov kórejského výrobcu Samsung potešia dva atraktívne nové modely. Vyšším z rady je Samsung Galaxy S23 s 256 GB úložiskom. Ide o bezkompromisný telefón, ktorý ponúka vynikajúci displej so 120 Hz technológiou a jasom až 1 750 nitov, krytie IP68, trojicu fotoaparátov, odomykanie pomocou tváre a rýchlonabíjanie. Zákazníci si môžu Samsung Galaxy S23 256 GB k paušálom SLOBODA zakúpiť od 42,75 EUR mesačne na 24 mesiacov.

4ka pridala do ponuky aj kvalitný model strednej triedy Samsung Galaxy A54 5G s 128 GB úložiskom, trojitým fotoaparátom s optickou stabilizáciou, odolnosťou voči vode IP67, 6,4" Super AMOLED displej a 5 000 mAh batériu. Zákazníci si môžu Samsung Galaxy A54 5G k paušálom SLOBODA zakúpiť od 21,00 EUR mesačne na 24 mesiacov.

Tablety a herná konzola Xbox

• Xiaomi Redmi Pad
  • Apple iPad (2022) vo verzii Wi-Fi + Cellular
  • Microsoft Xbox Series S 512 GB White Holiday Bundle

4ka sa rozhodla rozšíriť ponuku tabletov hneď dvojicou nových zariadení. Prvým je 10,6’’ androidový Wi-Fi tablet Xiaomi Redmi Pad pre nenáročných používateľov, ktorý ponúka hliníkové telo a kvalitný displej a k dispozícii je k paušálom SLOBODA za 9,75 EUR mesačne na 24 mesiacov.

Pre náročnejších používateľov je k dispozícii Apple iPad (2022) vo verzii Wi-Fi + Cellular. Ten ponúka 11’’ palcovú obrazovku s Retina displejom a 64 GB interného úložiska. Apple iPad (2022) je k paušálom Sloboda k dispozícii za 33,75 EUR mesačne na 24 mesiacov.

4ka tiež vylepšila ponuku hernej konzoly od Microsoftu, ktorú teraz ponúka v bundlovanej verzii Xbox Series S 512 GB White Holiday Bundle, ktorá obsahuje drobné doplnky a virtuálnu menu do hier Fortnite, Rocket League a FallGuys. Zákazníci si ju k paušálom SLOBODA môžu kúpiť už za 13,50 EUR mesačne na 24 mesiacov.

Cena zariadení s paušálom SLOBODA+ a SLOBODA DÁTA s Bonusom na mobil:

Cena zariadenia spolu s paušálom

SLOBODA 100

SLOBODA 300

SLOBODA NEKONEČNO

za mesiac na 24 mesiacov

DÁTA NAVYŠE /

DÁTA NAVYŠE

SLOBODA DÁTA

DÁTA NAVYŠE

Apple iPhone SE (2020) 64 GB (Ako nové)

20,75 EUR