SWAN rozšíril pokrytie LTE pre svojich zákazníkov a má ďalšiu novú predajňu

Štvrtý mobilný operátor SWAN rozšíril dostupnosť neobmedzenej dátovej služby 4G INTERNET v1.0 v troch nových lokalitách – Rimavská Sobota, Skalica a Vráble. Zároveň na základe postrehov a dopytov od spokojných zákazníkov využívajúcich túto službu operátor výrazne skvalitnil svoju LTE sieť v dvadsiatich už pokrytých mestách a tiež otvoril ďalšie SWAN CENTRUM v Prešove. Neustálym zlepšovaním mobilnej siete a rozširovaním predajných miest vychádza štvrtý mobilný operátor v ústrety svojim zákazníkom.

Zákazníci môžu 4G INTERNET v1.0 naďalej využívať za výhodný mesačný poplatok 5 eur s DPH. Zriaďovací poplatok je tiež 5 eur s DPH. Službu 4G INTERNET v1.0 si môžu zákazníci aktivovať už na desiatich predajných miestach počas otváracích hodín – v Bratislave, Malackách, Komárne, Trnave, Púchove, Pezinku, Dunajskej Strede, Prešove a v Košiciach dokonca na dvoch miestach. Naďalej platí možnosť objednať si službu aj prostredníctvom online nákupu na www.swan.sk. O rozširovaní ďalších predajných miest bude štvrtý mobilný operátor priebežne informovať.

Službu 4G INTERNET v1.0 je možné využívať na zariadeniach podporujúcich technológiu LTE. SWAN má vo svojej ponuke zariadenie USB modem Huawei 3372 za 65 eur s DPH. Zároveň na webovej stránke operátora priebežne pribúdajú ďalšie, spoločnosťou SWAN otestované zariadenia, ktoré sú plne kompatibilné so službou 4G INTERNET v1.0, vrátane inštrukcií o jej nastavení. Doplňujúce informácie je možné získať priamo na vybraných desiatich predajných miestach zverejnených na webovej stránke spoločnosti alebo na nonstop zákazníckej linke 0650 123 456.