Štvorkári už môžu cez SMS tipovať, platiť za služby alebo uzavrieť poistenie

Všetci Štvorkári môžu oddnes za ďalšie služby platiť pohodlne mobilom. Po SMS cestovných lístkoch a parkovaní štvrtý mobilný operátor spúšťa ďalšiu vlnu platobných SMS, vďaka ktorým môžu zákazníci tipovať, platiť za služby a ešte oveľa viac.

„V ďalšej etape spúšťame možnosť tipovať, platiť za tovar a doplnkové služby, dostávať pravidelné informácie z miestneho rozhlasu a uzatvárať poistenia aj prostredníctvom SMS. Veríme, že naši zákazníci ocenia tento jednoduchší spôsob platenia,“ hovorí obchodný a marketingový riaditeľ SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Najnovšie môžu Štvorkári využívať ďalšie platobné služby a to SMS tipovanie cez Tipos, Národnú bločkovú lotériu, Tipos kurzové stávky a Synottip. Ďalej realizovať SMS platby za produkty a služby cez myPay.sk, platbamobilom.sk, objednaj-preukaz.sk, modrykonik.sk alebo zaplatiť si internetovú službu na sledovanie videí voyo.sk. Vďaka službe SMS rozhlas môžu ľudia dostávať aktuálne informácie z miestneho rozhlasu. Oddnes môžu zákazníci aj uzatvárať poistenie prostredníctvom Allianz SMS poistenia alebo aktivovať si rozšírenie služieb na stránke pokec.sk.

Od začiatku decembra 4ka svojim zákazníkom umožňuje zaslaním SMS správy zakúpiť cestovný lístok na mestskú hromadnú dopravu v siedmich krajských mestách, lístok na vlaky v sieti Železničnej spoločnosti Slovensko, vrátane Tatranských elektrických železníc alebo zaplatiť si parkovanie prostredníctvom mobilného telefónu v takmer troch desiatkach miest.

Viac informácii o spôsobe zasielania, textoch SMS a krátkych číslach sa zákazníci dozvedia na www.4ka.sk.