Štvorkári sa môžu tešiť z ďalšieho rozšírenia pokrytia 4G sieťou

Operátor pokrýva svojim signálom viac ako polovicu populácie Slovenska. Na mapu miest, v ktorých môžu štvorkári bezproblémovo surfovať na vysokorýchlostnej LTE sieti aktuálne pribudla Handlová, Nemšová, Svätý Jur, Štúrovo, Trenčianska Teplá a Zohor.

„Snažíme sa našu sieť budovať proporčne, nielen vo veľkých mestách, ale aj v menších sídlach. Zákazníci si zaslúžia kvalitnú sieť a služby za výhodné ceny. Aj naďalej pokračujeme v boji za lacné volania a dáta,“ povedal riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa. Plné 4G pokrytie majú v súčasnosti k dispozícii obyvatelia viac ako 60-tich miest.

4ka aktuálne hlási plné LTE pokrytie v týchto mestách a obciach:

Bánovce nad Bebravou Kežmarok Moldava nad Bodvou Prešov Svidník Veľký Krtíš
Banská Bystrica Komárno Námestovo Prievidza Šamorín Vrútky
Beluša Košice Nemšová Púchov Šenkvice Zlaté Moravce

Brezno
Lednické Rovne Nitra Revúca Štúrovo Zvolen
Dubnica nad Váhom Liptovský Mikuláš Nová Dubnica Rožňava Topoľčany Žiar nad Hronom
Dunajská Streda Lučenec Nové Zámky Senica Trenčianska Turná Žilina
Galanta Malacky Petrovany Sereď Trenčín Zohor
Handlová Martin Pezinok Skalica Trenčianska Teplá
Holíč Miloslavov, časť Alžbetin Dvor Piešťany Smižany Trenčianske Teplice

Kendice
Modra Poprad Svätý Jur Trnava

Služby LTE siete sú dostupné aj v ďalších mestách a obciach:

Banka Kráľovský Chlmec Považská Bystrica Šintava
Bardejov Leopoldov
Rimavská Sobota

Šurany
Bratislava Levice Ružomberok Trebišov
Bytča Levoča Sabinov Veľký Meder
Čadca Likavka Senec Vráble
Hlohovec Ľubotice Snina Vranov nad Topľou
Horné Naštice Lužianky Sobrance Želiezovce
Humenné Michalovce Spišská Nová Ves
Ilava Nové Mesto nad Váhom Stupava
Kolárovo Partizánske
Šaľa

Z bezmála 150-tisíc zákazníkov viac ako štvrtina využíva dátové služby. V ponuke operátora majú zákazníci k dispozícii dátový balík 4G GIGA s objemom 1 GB dát za euro na 30 dní vo vlastnej sieti operátora. Zákazníci, ktorí často využívajú internet, môžu siahnuť po dátovom balíku 4G GIGA PLUS, v ktorom výhodné dátovanie nie je viazané na vlastnú sieť 4ky, ale je možné využívať aj sieť obchodného partnera, teda surfovať v takzvanom národnom roamingu.

Všetci zákazníci 4ky, ktorí si do konca júna zakúpia novú predplatenú SIM kartu Moja 4ka alebo prenesú telefónne číslo od iného operátora cez e-shop www.4ka.sk, dostanú na privítanie 4 GB dát vo vlastnej sieti 4ky úplne zadarmo, ktoré môžu čerpať počas nasledujúcich štyroch mesiacov.

Služby 4ky je možné zakúpiť na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty, ale objednať si ich môžete aj z pohodlia domova prostredníctvom e-shopu a dátové balíky aj zaslaním SMS správy na číslo 950. 4ka prostredníctvom Slovenskej pošty ponúka aj štyri atraktívne mobilné telefóny. Najlacnejší Samsung E1200 2G je dostupný už za 14 eur, veľkej popularite sa medzi zákazníkmi teší aj duálny telefón Lenovo A2010, ktorý podporuje aj vysokorýchlostnú LTE sieť.