Jeden z tohtoročných cieľov splnený: 4ka už má 300-tisíc zákazníkov

Štvrtý mobilný operátor si doprial predčasný vianočný darček, keď sa mu podarilo pokoriť hranicu 300-tisíc zákazníkov. 4ka vníma tento úspech ako pozitívnu reakciu na jej aktuálnu ponuku. Preto neustále pracuje na skvalitňovaní svojich služieb a zároveň aj na rozširovaní pokrytia. Aktuálne sa môže pochváliť, že vlastnou mobilnou sieťou pokrýva už viac ako 66% obyvateľstva Slovenska. Operátor zároveň ohlásil ďalších šesť miest s úplným pokrytím.

„S hrdosťou môžeme oznámiť, že sa nám podarilo v predstihu splniť jeden z našich tohtoročných cieľov a to dosiahnuť 300-tisíc zákazníkov. Je to dôkaz, že Slováci sa zmeny neboja a oslovil ich náš originálny koncept spojený s výhodnými volaním, SMS-skovaním a predovšetkým dátovaním,“ uviedol výkonný riaditeľ SWAN Mobile, a. s., Martin Mosný.

Rapídny nárast zákazníkov 4ke priniesli najmä koncoročné ponuky, kedy operátor odštartoval Štvorkárske Vianoce v rámci ktorých ponúka svojim zákazníkom bonus, v podobe akéhokoľvek produktu TO. za polovicu. Ten získajú všetci zákazníci, ktorí si do konca apríla 2017 do 4ky prenesú číslo alebo si telefónne číslo preniesli dávno predtým a aktivujú si niektorý z produktov TO. 4ka nezabúda ani na tých zákazníkov, ktorí si číslo nepreniesli alebo o prenos nemajú záujem. Ak si kúpia do konca apríla 2017 novú SIM kartu Moja 4ka spolu s niektorým z produktov TO., 4ka im dá prvý poplatok za polovicu alebo možnosť vybrať si svoje vlastné výnimočné číslo úplne zadarmo.

„Sme veľmi spokojní s vývojom predaja produktov z radu TO., pričom ich v súčasnosti intenzívne využíva už takmer 20-tisíc zákazníkov. O úspechu našej stratégie „doby dátovej“ svedčí aj fakt, že priemerná spotreba zákazníkov s TO.10 dosahuje 4,4 GB mesačne a pri zákazníkoch TO.nekonečno dokonca dosahuje až 35 GB mesačne. Od uvedenia produktového radu TO. sa nám zároveň zdvojnásobil priemerný denný objem dát prenesených Štvorkármi v našej sieti a naďalej pokračuje v kontinuálnom raste,“ prezradil riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Zahusťovanie najmodernejšej 4G siete

4ka sa v týchto dňoch približuje aj k ďalšiemu svojmu ambicióznemu cieľu a to do konca roka pokryť vlastnou sieťou 70% obyvateľstva SR. Okrem novo pokrytých miest operátor neustále zahusťuje aj lokality, kde už svoju 4G sieť má.

„Najnovšie sa nám podarilo plne pokryť 4G sieťou mestá Hurbanovo, Mojmírovce, Myjava, Stará Ľubovňa, Šurany a Tomášov. Naša rýchla 4G sieť je už dostupná aj pre obyvateľov Stropkova, Tvrdošína a Zemianskych Kostolian,“ povedal technický riaditeľ pre mobilnú sieť SWAN Mobile, a. s., Patrik Kollaroci.

Pokrytie signálom 4G siete 4ky majú v súčasnosti k dispozícii obyvatelia viac ako 150-tich miest a obcí po celom Slovensku.