4ka vás zoberie na svetovú premiéru STAR WARS

Vyhrá v hlasovaní na webe mobilného operátora svetlá alebo temná strana?

Vrcholom tohtoročnej filmovej sezóny bude určite najnovší diel legendárnej filmovej ságy Hviezdne vojny. Už 14. decembra sa začne v slovenských kinách premietať v poradí ôsma epizóda Hviezdnych vojen a každý môže byť pri tom. Štvrtý mobilný operátor pripravil  zábavnú súťaž o stovky lístkov na celosvetovú premiéru filmu Star Wars: Poslední Jediovia v sieti kín CINEMAX.

„Hviezdne vojny sú už štyri desaťročia fenoménom, ktorý fascinuje milióny fanúšikov bez rozdielu veku na celom svete. Pre všetkých sme preto pripravili súťaž, vďaka ktorej môžu vyhrať 740 vstupeniek na svetovú premiéru, buď v Bratislave, Banskej Bystrici alebo Košiciach a zažiť tak jedinečnú atmosféru najnovšieho pokračovania príbehu Luka Skywalkera na vlastnej koži,“ hovorí Roland Kyška, riaditeľ divízie marketingu a komunikácie SWAN Mobile, a. s.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Samotná súťaž bude prebiehať ako boj svetlej a temnej strany sily v reálnom čase, ktorý bude naživo znázornený pomocou súboja svetelných mečov na webe 4ka.sk. Na zapojenie sa do súťaže stačí zahlasovať online na www.4ka.sk/starwars-sutaz za svetlú alebo temnú stranu sily. Vyhráva tá strana sily, ktorá bude na konci hlasovania silnejšia.

Teda všetci, ktorí zahlasovali za víťaznú stranu, budú zaradení do žrebovania o lístky, ktoré sa uskutoční 7. decembra. Pri hlasovaní si môžu všetci vybrať, v ktorom meste chcú film vidieť – v Bratislave, Banskej Bystrici alebo v Košiciach. Každý vyžrebovaný výherca získa 2 vstupenky na večerné premietanie Star Wars: Poslední Jediovia, v deň jeho svetovej premiéry 14. decembra o 20:40 hod.