Ako ušetriť v roku 2023? 4ka vás podrží

Ťažké časy si pýtajú poriadne zľavy. Vo 4ke na vašu peňaženku určite myslíme!

24.02.2023

Rok 2023 sa nesie v znamení inflácie a vysokých cien energií, ktoré výrazne zdražujú takmer všetko - od nájmov a splátok hypoték, až po ceny základných potravín v obchodoch. 

Vo 4ke si dobre uvedomujeme, že súčasná situácia núti šetriť takmer každého. Prinášame vám preto pár tipov ako míňať menej za mobil, volania a dáta vďaka našim výhodným paušálom a službám.

Nové paušály SLOBODA od 4ky sú najvýhodnejšie

Netvrdíme to len my, ale aj Úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb. 

Ten porovnáva najvýhodnejšie produkty slovenských operátorov podľa prísnych kritérií - poradí, ak preferujete hlavne volania, ale aj v prípadoch, že od paušálu požadujete napríklad minimálne 2 GB, 5 GB alebo 20 GB dát.    

4ka je vďaka možnosti kúpiť si dátový balík GIGA najlacnejšia pre ľudí, ktorí viac volajú a stačí im menej ako 2 GB dát v celej EÚ na 30 dní. Naopak pre tých, čo sa nechcú obmedzovať a niekedy minú aj 20 GB na videá, videohovory a sociálne siete, ponúka aj denný dátový balík DENNÉ NEKONEČNO. 

Pre náročných dátovačov je podľa nezávislého hodnotenia najlepšou voľbou na trhu náš nový paušál SLOBODA DÁTA s neobmedzeným objemom dát v SR za 15 eur na 30 dní. 

Navyše, aktuálne si môžete ktorýkoľvek nový paušál vyskúšať ešte lacnejšie. Pri kúpe cez náš ehop s novou 4ka SIM kartou, ho môžete mať len za 4 eurá na prvých 30 dní.

Šetriť môže celá rodina

V ťažkých časoch by mali všetci ťahať za jeden povraz. Alebo naopak, hlava rodiny, ktorá financiám rozumie najlepšie, by mala mať pod kontrolou paušály a spotrebu ostatných členov. 

So zdieľaným nekonečným paušálom SLOBODOU4 máte v jednom paušále hneď 4 SIM karty, ktoré si navzájom zdieľajú neobmedzené volania a SMS v celej EÚ a 4 GB dát. Do nekonečna tak môžete volať medzi sebou, ale aj do všetkých ostatných sietí v SR a EÚ.

Za všetky 4 SIM zaplatí “majiteľ paušálu” jednu cenu. SLOBODU4 tak môžete mať už od 11 eur na jednu SIM kartu na 30 dní. Cena zdieľaného nekonečného paušálu spolu pre štyroch je 44 eur na 30 dní.

Ak by vám zdieľané 4 GB dát pre celú skupinu boli málo, môžete si dokúpiť 1 GB, 8 GB alebo nekonečné dáta pre každú SIM, prípadne si rovno kúpiť nekonečný balík dát z ktorého budú podľa potreby čerpať ostatní v skupine. 

Ak máte od 4ky domáci internet alebo televíziu, tak SLOBODU4  môžete získať so zľavou len za 36 €/30 dní (namiesto štandardnej ceny 44 €/30 dní). Ročne tak ušetríte až 96 €.

Samozrejme, vaša rodina nepotrebuje 4 nové SIM karty s novými telefónnymi číslami. Do skupiny v rámci SLOBODA4 si ľahko pridáte vaše aktuálne čísla, ktoré už máte, alebo prenesiete do 4ky

Chcete nový mobil s výraznou zľavou?

Paušál s veľkým objemom voľných dát vám však bude na nič, ak ho nebudete využívať s poriadnym smartfónom. 

Mysleli sme aj na to! Ak si teraz objednáte nový mobil z e-shopu 4ky s našou SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA, môžete získať bonus na smartfón až 210 eur a jeho plnú cenu si rozložiť na 12, 18, 24 alebo 30 menších mesačných platieb. 

Šetrite aj s domácim internetom a TV

So 4kou šetríte aj priamo vo vašej domácnosti, každý mesiac môžete ušetriť až 4 €. Stačí si vybrať z ponuky služieb našej pevnej siete a siahnuť po kvalitnom domácom internete, na optickej alebo LTE sieti, s ktorým môžete počas 15 mesiacov dokopy ušetriť nemalú čiastku.

A vedeli ste, že na poplatkoch za domáci internet môžete ušetriť ešte viac, ak ich budete mať spojené v jednom spoločnom DUO balíku so 4KA TV

Získate v ňom všetko, čo na zábavu potrebujete – kvalitný internet s rýchlosťou až do 1 Gbit/s a k nemu televíziu s viac než 111 TV kanálmi. Ak DUO balík ešte nemáte, neváhajte, aby ste začali šetriť čo najskôr. Veď prečo platiť viac, ak ich môžete mať výhodnejšie? Viac informácií o akcii sa dočítate TU.  

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.