Telka vo vrecku? 4KA TV ťa vždy podrží

Pozerajte svoje obľúbené programy kdekoľvek a kedykoľvek chcete. Teraz aj so zľavou na vymakanú 4KA TV.

05.03.2024

Zabudnite na satelit či káblovku, v roku 2024 sa telka pozerá cez internet. Vďaka nemu je úplne jedno, či svoje obľúbené relácie, filmy a seriály pozeráte doma alebo kdekoľvek inde.

So 4KA TV môžete televíziu pozerať kdekoľvek máte prístup k Wi-Fi alebo mobilným dátam.

Doma si ju naladíte napríklad cez aplikáciu pre smart televízory najznámejších značiek, v mobile alebo tablete zas poslúži appka pre Android alebo iOS. No a ak budete chcieť napríklad zápas našich hokejistov na majstrovstvách sveta pozerať v práci, je to možné aj cez webový prehliadač. To všetko až na 4 zariadeniach súčasne, takže rodinné hádky nehrozia, ani keď chce práve každý pozerať niečo iné.

 

4KA TV teraz môže byť vaša aj so skvelou zľavou 4 € na prvých 15 mesiacov a prémiovým balíkom HBO so stanicami HBO, HBO 2 a HBO 3 na jeden mesiac zadarmo. 

 

Filmy a seriály pozeráte ako na Netflixe

 

Vymakaná 4KA TV cez internet navyše odstraňuje najväčšiu nevýhodu klasického televízneho vysielania. Filmy a seriály už nemusíte pozerať práve vtedy, kedy idú v telke. Vďaka 7-dňovému archívu si relácie pozriete, kedykoľvek na ne máte čas alebo chuť. 

 

Pohodlné rozhranie navyše ponúka integrovaný televízny program a najobľúbenejšie relácie dokáže odporúčať už z úvodnej obrazovky. 


Sledovať môžete viac než 120 slovenských, českých a zahraničných TV staníc, medzi ktorými nechýba :1, :2, Markíza, TV Joj, Prima Plus a množstvo detských a športových kanálov vrátane Jojko, JimJam, Cartoon Network alebo Eurosportu 1 a 2, JOJ Šport a RTVS Šport.

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.