Romantický film k Valentínu? Tieto kúsky zo streamovacích služieb vás nesklamú

Netflix a jeho konkurenti sú na Valentín pripravení. Čo si z ich ponuky vyberiete?

14.02.2024

Nestihli ste zarezervovať poriadnu Valentínsku večeru pre svoju polovičku, alebo sa vám nechce tlačiť v kine s ostatnými a dali by ste radi prednosť domácej pohode? 

 

Streamovacie služby ako Netflix, HBO Max, Disney+ či ďalšie majú v knižnici tie správne romantické filmy. Potešia aj tých, ktorí sú práve single. 

Always Be My Maybe (Netflix)

 

Pamätáte si ešte na svoju detskú, alebo stredoškolskú lásku? Väčšine podobných to z pochopiteľných príčin nevyjde a zostanú len v spomienkach. Randal Park a Ali Wong, ktorú budete poznať aj z vlaňajšieho netflixovského hitu Beef, sa však po 15 rokoch znova stretli a zistili, že to medzi nimi iskrí stále rovnako. 

 

Romantická komédia navyše skrýva aj jedno prekvapenie. Ukáže sa v nej aj skutočný Keanu Reeves!

 

Barbie (HBO Max)

 

Tak ako Bonnie a Clyde alebo Baby a Johnny z Hriešneho tanca, aj Barbie a Ken patria k najznámejším “párom” z filmového plátna. Je preto prekvapením, že ružová Barbie sa naozaj zapamätateľného filmového spracovania dočkala až vlani, kedy išlo spoločne s drámou Oppenheimer o absolútny kasový trhák.


Margot Robbie a Ryan Gosling už dorazili aj na streamovacie služby a keď ste návštevu kina nestihli, je naozaj najvyšší čas všetko dobehnúť. Film aj s českým alebo slovenským dabingom hľadajte na HBO Max.

 

Meet Cute (Amazon Prime Video)

 

Kelly Cuoco dobre poznáte ako Penny z Teórie veľkého tresku, prípadne z jej vlastného seriálu Letuška. Do nášho valentínskeho výberu sa dostala vďaka filmu Meet Cute, kde ako Sheila stretne Garyho a stane sa z toho láska na prvý pohľad.

Vlastne, ako pre koho. Sheila totiž dokáže cestovať v čase, takže lásku na prvý pohľad si dokáže zopakovať nespočetne veľakrát. To jej však nestačí a rozhodne sa cestovať ešte ďalej, aby Garyho zmenila na naozaj perfektného muža.

 

Notting Hill (SkyShowTime)

 

Absolútnou kráľovnou romantických filmov je jednoznačne Julia Roberts. Nevesta na úteku či Pretty Woman sú absolútnou klasikou žánru.

 

Netreba však zabúdať ani na kultový film Notting Hill, ktorý patrí k tým filmom, ktoré by ste mali vidieť aspoň raz za život. Juliiným hereckým partnerom je tentokrát Hugh Grant, čo filmu neomylne dodáva typický britský nádych. Koniec-koncov, Notting Hill je miestom, kde sa obaja stretnú v malom kníhkupectve. 

 

Too Hot to Handle (Netflix)


Mimoriadne kontroverznú reality show poznáte aj zo slovenských televízií, no na Netflixe nájdete aj všetky série originálnu britskú, prípadne nemeckú, brazílsku či “latino” verziu.

Mladých atraktívnych ľudí v nich vysadia na opustenom ostrove, kde už bude zoznamovanie alebo nadväzovanie krátkodobých či dlhodobých vzťahov len a len na nich. Pokiaľ sa vám teda tento koncept páčil, môžete si ho užívať dlhé hodiny a hodiny nielen na Valentína. 

 

 

Vďaka nekonečným dátam v SLOBODE DÁTA od 4ky si tieto filmy budete môcť kedykoľvek pozrieť aj mimo domácej Wi-Fi. Rovnako ako ktorýkoľvek iný paušál SLOBODA teraz môže byť pri nákupe z nášho e-shopu s novou SIM kartou váš už od 4 eur

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.