Ste noví medzi Štvorkármi? Takto si nastavíte dáta a všetky naše služby

Ako získať nový paušál od 4ky a čo všetko treba urobiť, aby naše služby fungovali tak, ako majú?

22.06.2020

Nový smartfón bez dát? To si snáď už ani nedokážeme predstaviť. Všetky tie apky, messengery, videá, či skrátka len potreba kdekoľvek počúvať hudbu alebo si kúpiť lístok na vlak… bez správneho paušálu to naozaj nejde. 

Najprv treba všetko poriadne nastaviť, ale nebojte sa. Tých pár krokov zvládne úplne každý. 

Vyberte si ten správny paušál od 4ky

4ka myslí na každého, kto chce svoj mobil využívať naplno a ponúka vám paušály SLOBODA +, s gigabajtami dát využiteľnými po celom Slovensku. So SLOBODOU 100 + napríklad získate až 11 GB, ktoré môžete využiť, na čo len chcete, aj s predplateným objemom hovorov alebo SMS. 

Pre náročných je tu rovno neobmedzená SLOBODA  ∞ +, kde to, koľko predátujete, prevoláte alebo pre SMS-kujete, naozaj neriešite. 

4ka dátový internet

Všetko spravujete cez aplikáciu Moja 4ka

Aby ste sa však stali Štvorkárom, najprv musíte mať SIM kartu od 4ky. Tú si objednáte online alebo kúpite na niektorom z predajných miest. Napríklad na každej pobočke pošty. 

Vložíte ju do mobilu a v aplikácii Moja 4ka pre Android alebo iOS potom spravujete všetko potrebné. Kontrolujete spotrebu a dobíjate kredit, aktivujete si nové paušály alebo platíte za naše služby priamo z platobnej karty. 

Aplikácia príde vhod aj v prípade, že zrazu potrebujete veľkú porciu dát na jeden deň alebo celý mesiac. Naše DENNÉ NEKONEČNO vám len za 1 euro sprístupní 10 GB dát, ktoré môžete míňať celých 24 hodín. Balíček SLOBODA DÁTA zas znamená neobmedzené gigabajty počas 30 dní iba za 14 eur

Najpraktickejšia je však automatická obnova, ktorá vám kredit dobije vždy, ak poklesne pod určitú hranicu. Postačí si v apke bezpečne uložiť vašu kreditnú kartu. 

Moja 4ka

Aplikácia Moja 4ka je dostupná v obchodoch Google Play, App Store alebo Huawei App Gallery

Výšku vášho kreditu si ale môžete skontrolovať aj bez nej. Stačí kedykoľvek vytočiť bezplatné telefónne číslo *55#, prípadne odoslať SMS v tvare SPOTREBA na bezplatné číslo 950.  

Zapnite si dáta aj národný roadming

Aby ste mohli internet od 4ky v mobile využívať naplno, musíte si samozrejme v nastaveniach svojho smartfónu aktivovať LTE a prenos dát

Ak však chcete služby 4ky využívať aj v odľahlejších častiach Slovenska, kde je zatiaľ dostupná iba 3G alebo 2G sieť nášho obchodného partnera, zapnite si aj dátový roaming.  

Na Slovensku sa ho netreba báť, ide totiž iba o tzv. národný roaming. Nehrozia vám teda žiadne poplatky navyše. Koniec-koncov, so 4kou už za ceny ako doma voláte a SMS-kujete aj v celej EU. Väčšina paušálou tiež v EÚ ponúka minimálne niekoľko GB dát. 

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.