Majstrovstvá Slovenska v e-gamingu sú tu! Poď sa zabaviť so 4kou

Príď na 4ka Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2023 a sleduj najlepšie súboje v CS:GO.

27.09.2023

Vieš, čo majú spoločné klasické a elektronické športy? Roky tvrdej driny, hodiny tréningu, maximálny skill u tých najlepších a večnú sláva u víťazov. E-sport si už jasne vydobil svoje miesto na výslní.

 

Neveríš? Príď sa o tom presvedčiť na Majstrovstvá SR v elektronických športoch, ku ktorým sa 4ka hrdo hlási ako generálny sponzor. Napínavé súboje v legendárnej hre Counter-Strike: Global Offensive budeš sledovať od štvrtka 28. septembra až do nedele 1. októbra prostredníctvom livestreamu na Twitch kanáli Y-zone alebo naživo v Nitre, na výstavisku Agrokomplex. 

 

Kúpiť si na turnaj lístky sa tento naozaj oplatí, súčasťou vstupenky na 4ka MS 23 je dokonca aj vstupenka na obľúbený nitriansky autosalón, ktorý sa koná v rovnakom termíne. Uvidíš teda najnovšie autá aj najlepších progamerov!

Členovia 6 najlepších SK/CZ CS:GO tímov Dynamo ECLOT, SINNERS, Sampi, ENTERPRISE, UNiTY a GLORE budú súperiť o titul Majstra SR, putovnú trofej a prizepool vo výške 17 000 eur. Víťazi tiež postúpia do play-off YGames PRO Series 2024.

 

Aj vďaka 4ke ťa čaká turnaj na tej najvyššej profesionálnej úrovni, vrátane komentátorov a naozaj bohatého sprievodného programu.

V špeciálnych stánkoch si budeš môcť otestovať VR okuliare, v stánku Nintendo najnovšie hry a samostatnej zóne dostaneš šancu vyskúšať si retro gaming zónu, FIFU alebo zábavnú hru Just Dance. Pretekárske hry dokonca bude možné hrať priamo z auta. 

 

Na 4ka Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2023 zavítajú aj niektoré známe tváre slovenského gaminku, vrátane streamera Michala "resttpowered" Adámika alebo Ivana "Dev1" Lazarova.

 

Chýbať nebude ani špičková gastro zóna s burgrami, áziou alebo haluškami.  

 

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.