Už 8 rokov s vami! Čo všetko sme priniesli Štvorkárom od príchodu na trh?

Výhodné volania a paušály plné dát, po novom aj domáca Wi-Fi a TV alebo špeciálny paušál pre mladých. Už 8 rokov meníme slovenský trh aj vďaka vám.

05.10.2023

4ka oslavuje narodeniny. Sme tu s vami už celých 8 rokov, počas ktorých si každý deň dávame záležať na tom, aby ste vy – naši zákazníci – boli čo najspokojnejší. 

 

Veríme, že základom sú férové ceny a to, čo dnes od mobilu a telekomunikačného operátora potrebujete najviac, teda poriadne porcie dát a voľných minút, aby ste ič už doma na internete alebo v mobile mohli slobodne surfovať toľko, koľko chcete a boli ste neustále v kontakte so svojimi najbližšími.  

 

Poriadne paušály pre každého

 

Paušály SLOBODA vám ponúkajú napríklad najmenší nový paušál s 12 GB dát v SR (z toho 6,63 GB v EÚ) a 100 minút / sms na vyskúšanie teraz len za 4 eurá na prvých 30 dní (pri kúpe s novou SIM kartou cez eshop), potom za 11 eur na každých 30 dní. 

 

Komu by to nestačilo, môže siahnuť rovno po paušále SLOBODA NEKONEČNO + DÁTA NAVYŠE s neobmedzenými dátami (z toho 6,63 GB v EÚ) , SMS alebo volaniami v EÚ za rovnakú cenu 4 eurá na prvých 30 dní (pri kúpe s novou SIM kartou cez eshop) a potom za 23 eur na 30 dní. 

Myslíme však aj na tých, ktorým dospelácke paušály zatiaľ nevyhovujú, no smartfóny a internet využívajú najviac. Reč je samozrejme o generácii, ktorá má v rukách našu budúcnosť.

Pre každého študenta od 6 do 26 rokov sme uviedli nový paušál SLOBODA pre MLADÝCH + DÁTA NAVYŠE, v ktorom tínedžeri a mladí ľudia dostanú až 20 GB dát v SR (z toho až 9,56 GB pre dátovanie v EÚ) teraz len za 10 eur na 30 dní a k tomu ešte 50 minút na volania alebo SMS-iek v celej EÚ. Lacnejšia verzia SLOBODY pre MLADÝCH stojí len 4 eurá na 30 dní a obsahuje 4 GB dát a k tomu 50 min/SMS v EÚ.

 

Sme s vami už aj doma

 

Rodina je miesto, kde máme všetko najdôležitejšie. Preto sa 4ka spojila so SWANom, aby sme vám domov mohli prinášať multimediálnu zábavu a ponúkať služby pre všetkých členov domácnosti  – ako jedna veľká štvorkárska rodina.  

 

Vďaka tomuto spojeniu vám dnes môžeme ponúkať už aj rýchly a spoľahlivý optický internet na doma a modernú 4KA TV s vyše 120+ slovenskými, českými a zahraničnými televíznymi stanicami. 

Na čom wi-fičíte? Naša rýchla Wi-Fi v obývačke zvládne poháňať všetky počítače na prácu alebo počúvanie hudby, či herné konzoly u vás doma ale aj tablety a smart domácnosť. Cez internet sa však dnes dá pozerať aj televízia. Naša 4KA TV tak nahradí káblovku či satelit na streche. 

 

Teda ju môžete pozerať všade, kde máte internet - hocí aj od iného poskytovateľa. Nielen doma na telke, ale aj v mobile, tablete alebo na počítači cez webový prehliadač. V práci alebo na chate, a to až na 4 zariadeniach súčasne a bez ďalších poplatkov navyše. Stačí si ju stiahnuť ako appku do smart televízie, tabletu alebo mobilu a tak si svoj obľúbený nezmeškáte. 

 

Už vás nemusí ani trápiť, kedy sa čo vysiela. Vďaka 7-dňovému archívu si svoje programy pustíte kedykoľvek budete mať čas a chuť od začiatku a bez reklám. A najzaujímavejšie momenty športových zápasov si pretočíte, zastavíte alebo prehráte odznovu. 

 

Vďaka 4KA TV appke pre moderné smart televízory si vysielanie pustíte jednoducho a bez ďalších zbytočných káblov od set-top-boxu. 

 

Ďakujeme! Až 30-tisíc z vás podpísalo petíciu za lacnejšie mobilné služby

 

4ka od roku 2015 ako štvrtý operátor na trhu výrazne prispieva k znižovaniu cien mobilných služieb na trhu, čo potvrdil aj štátny Úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb.

 

Za 4kou však nestoja nadnárodné korporácie a potrebuje neustále budovať svoju sieť, aby sme vám mohli ponúkať spoľahlivejšie služby, kdekoľvek ste. Štát preto plánoval v nadchádzajúcej dražbe kľúčových 900 MHz a 2 100 MHz frekvencií pomery na trhu a vytvoriť lepšie podmienky pre férovú súťaž.

 

Z pôvodného plánu však zišlo a hrozí, že veľkí hráči budú môcť vďaka aukcii vytlačiť 4ku z trhu, alebo jej aspoň výrazne skomplikovať život. Už 30-tísíc z vás podpísalo petíciu #niejenamto4, v ktorej nechcete zdražovanie dát, hovorov a SMS. Ďakujeme, že ste s nami!

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.