Ako vybrať mobil súci letných dobrodružstiev?

Máme pre vás 4 tipy na nový mobil. Každý z nich teraz môžete získať s parádnym bonusom až 210 eur a paušálom plným voľných minút a gigabajtov.

26.07.2023

Potrebujete mobil, ktorý vás nenechá v štichu počas viacdňovej stanovačky, nezničí ho neuvážený skok do bazéna a na dovolenke vám urobí tie najkrajšie fotografie? Práve cez prázdniny prišiel ten pravý moment vymeniť starý smartfón za nový. 

 

Stále totiž platí parádna akcia, v rámci ktorej môžete smartfóny z e-shopu 4ky získať s Bonusom až vo výške 210 eur

Na pláž, do stanu aj festivalového blata – Samsung Galaxy Xcover6 Pro

 

Leto je v znamení dobrodružstiev, no tie môžu byť pre drahý mobil trochu príliš. Odolný Samsung Galaxy Xcover6 Pro sa nebudete báť zobrať na bicykel alebo poriadnu túru. Jeho konštrukcia dokonca dostala certifikáciu podľa štandardu MIL-STD-810H, takže zaručene vydrží aj bežné pády na zem bez toho, aby ste rozbili jeho displej.  

 

Stále je však hrubý menej než 1 centimeter a vyzerá tak, že sa zaň nebudete musieť hanbiť aj v civilizácii. Vďaka odolnosti voči proti vode a prachu (IP68) sa nu nič nestane ani po páde do vody alebo vystavení piesku. Práve ten sa vám počas plážového leňošenia zaručene dostane úplne všade. 

 

Okrem dobrého 50 Mpix fotoaparátu a rýchleho procesora má ešte jednu vychytávku – jeho 4 050 mAh batéria je vymeniteľná, čo sa dnes medzi mobilmi už prakticky nevidí. Na extrémnejšie výlety si tak môžete dokúpiť druhú batériu a zostať online aj bez nabíjačky.

Bonus získate automaticky po dokončení nákupu v našom e-shope, kedy vám oň znížime cenu zariadenia. Platbu za mobil spolu s nadupaným paušálom plným voľných minút/sms a dát, si navyše môžete rozdeliť na 12, 18, 24 alebo 30 menších mesačných platieb.

To najlepšie na dovolenkové fotky a videá – Apple iPhone 14

 

Plánujete si z dovolenky priniesť tie najlepšie zábery? Najnovší iPhone 14 patrí jednoznačne k tomu najlepšiemu, čo si so sebou môžete zobrať namiesto zbytočne veľkej a ťažkej zrkadlovky.

 

Ovládanie jeho fotoaparátu zvládne každý a funkcie, ktoré operačný systém iOS má vám pomôžu každý záber ľahko vyrovnať alebo upraviť jeho jas, aby na sociálnych sieťach vyzeral na 100 % aj bez inštalácie ďalších zbytočných aplikácií.

 

Ak máte v rodine iPhonov viac, určite využijete aj možnosť bleskového posielania veľkých súborov zvyšku výletníkov cez AirDrop. iPhone vás skrátka nikdy nenechá v štichu a vďaka Bonusu od 4ky ho aj s novým paušálom SLOBODA ∞ + ponúkajúcim neobmedzený objem dát a voľných minút/sms v SR a EÚ, môžete mať už od 65,20 eur mesačne. 

Rozumný mobil pre každého – Samsung Galaxy A54

 

Chcete spoľahlivý a rýchly mobil s dlhou výdržou na jedno nabitie a výborným foťákom, ktorý vám vydrží na viac rokov, no neplánujete priplácať za predražené vlajkové lode?

 

Siahnite po vynikajúcej strednej triede. Samsung Galaxy A54 má 5 000 mAh batériu, ktorá ho bude poháňať aj 2 dni na jedno nabitie a foťáky inšpirovaný najdrahšími súrodencami. 

 

Dostanete rýchle 25-wattové nabíjanie, vodeodolnosť, čítačku odtlačkov priamo v displeji, ideálnu previazanosť s fitness hodinkami a príslušenstvom rovnakej značky, ale hlavne 50-megapixelový zadný a 32-megapixelový predný fotoaparát. 

 

S novým paušálom SLOBODA 300 + ponúkajúcim 17 GB dát a 300 minút/sms v SR a EÚ ho vďaka Bonusu od 4ky môžete mať už za 31 eur mesačne na 24 mesiacov. 

Aby mladým hráčom ubehlo cestovanie – Xiaomi Poco X5 Pro

 

Čakanie na preplnených letiskách alebo v kolónach na diaľniciach smerom k moru, môže byť poriadne otravné. Deti ho ľahšie zvládnu prekonať vďaka hrám. 

 

Na Xiami Poco X5 Pro z e-shopu 4ky si ich užijú naplno. Vďaka 120 Hz displeju budú mať výhodu pred nepriateľmi v online strieľačkách a silná batéria vydrží na hodiny najnovších titulov z obchodu Google Play. 

 

Telefón a 5 000 mAh batéria navyše podporujú rýchle 67 W nabíjanie, takže už pár minút na hotelovej nabíjačke mobilu dodá dostatok šťavy na celodennú výdrž. Nesklame ani 50 Mpix fotoaparát alebo možnosť telefón od 4ky dostať aj spolu s paušálom SLOBODA za menej než 20 eur mesačne

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.