Letný špeciál: Tipy na remote work

Práca z domu, pláže alebo chaty? Remote work pomáha zamestnancom na celom svete ale aj Slovensku nájsť rovnováhu medzi pracovným a osobným životom. Ako si nastaviť svoj denný režim pri práci z domu?

23.08.2023


Práca z domu, pláže alebo chaty? Remote work pomáha zamestnancom na celom svete ale aj Slovensku nájsť rovnováhu medzi pracovným a osobným životom. Ako si nastaviť svoj denný režim pri práci z domu? Aké špecifiká má remote work pre manažérov? A aký softvér pomáha k efektivite? To všetko a ešte viac sme prebrali s Jánom Matiaskom, vedúci B2B produktového oddelenia spoločnosti SWAN.


Ďalšie články

Technologické inovácie v medicíne

Ako to bude vyzerať, keď nás budú operovať v roboti? Na čo sa v nemocnici používa virtuálna realita a čo urobí príchod umelej inteligencie s našou medicínou?

01.12.2023 Čítať viac

Ako neprevolať gate na dovolenke?

Dovolenková sezóna sa blíži a mnohí si kladieme otázku, ako zabrániť závratným účtom za roaming. Viac o tom, ako počas leta ušetriť, nám povie senior produktová manažerka mobilného operátora 4ka Andrea Čagalová.

28.06.2023 Čítať viac

Ako dať stopku nevyžiadaným volaniam?

Do podcastu sme si pozvali Dušana Mozolu, riaditeľa odboru štátneho dohľadu elektronických komunikácií, aby nám povedal viac o ochrane pred nevyžiadanými volaniami.

18.05.2023 Čítať viac
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.