Letný špeciál: Ako funguje remote work v praxi?

Práca na diaľku je v post-covidovej dobe samozrejmosťou. Ako sa na remote work pripraviť a ako si nastaviť procesy tak, aby to fungovalo?

28.07.2023


Práca na diaľku je v post-covidovej dobe samozrejmosťou. Ako sa na remote work pripraviť a ako si nastaviť procesy tak, aby to fungovalo? O tom nám porozprávajú Igor Liška a Adam Okruhlica, zakladatelia slovenskej vývojárskej spoločnosti Panaxeo, ktorá spolupracuje predovšetkým s klientmi zo zahraničia.


Ďalšie články

Ako na prvý mobil pre dieťa?

Dnešná generácia detí sa dostáva do styku s modernými technológiami oveľa skôr ako tomu bývalo v minulosti. Na čo si majú rodičia dávať pozor pri výbere prvého mobilu a ako majú komunikovať so svojimi ratolesťami o online hrozbách?

17.10.2023 Čítať viac

Letný špeciál: Tipy na remote work

Práca z domu, pláže alebo chaty? Remote work pomáha zamestnancom na celom svete ale aj Slovensku nájsť rovnováhu medzi pracovným a osobným životom. Ako si nastaviť svoj denný režim pri práci z domu?

23.08.2023 Čítať viac

Ako neprevolať gate na dovolenke?

Dovolenková sezóna sa blíži a mnohí si kladieme otázku, ako zabrániť závratným účtom za roaming. Viac o tom, ako počas leta ušetriť, nám povie senior produktová manažerka mobilného operátora 4ka Andrea Čagalová.

28.06.2023 Čítať viac
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.