Ako na prvý mobil pre dieťa?

Dnešná generácia detí sa dostáva do styku s modernými technológiami oveľa skôr ako tomu bývalo v minulosti. Na čo si majú rodičia dávať pozor pri výbere prvého mobilu a ako majú komunikovať so svojimi ratolesťami o online hrozbách?

17.10.2023


Dnešná generácia detí sa dostáva do styku s modernými technológiami oveľa skôr ako tomu bývalo v minulosti. Na čo si majú rodičia dávať pozor pri výbere prvého mobilu a ako majú komunikovať so svojimi ratolesťami o online hrozbách? Na širokú tému dieťaťa a prvého mobilu sa s nami rozprávali školské psychologičky Martina Chrenková a Alexandra Dömötörová zo základnej školy s materskou školou v Trnave.


Podcast si môžete vypočuť aj na týchto obľúbených streamovacích platformách:


Ďalšie články

Technologické inovácie v medicíne

Ako to bude vyzerať, keď nás budú operovať v roboti? Na čo sa v nemocnici používa virtuálna realita a čo urobí príchod umelej inteligencie s našou medicínou?

01.12.2023

Čítať viac

Ako neprevolať gate na dovolenke?

Dovolenková sezóna sa blíži a mnohí si kladieme otázku, ako zabrániť závratným účtom za roaming. Viac o tom, ako počas leta ušetriť, nám povie senior produktová manažerka mobilného operátora 4ka Andrea Čagalová.

28.06.2023

Čítať viac

Ako dať stopku nevyžiadaným volaniam?

Do podcastu sme si pozvali Dušana Mozolu, riaditeľa odboru štátneho dohľadu elektronických komunikácií, aby nám povedal viac o ochrane pred nevyžiadanými volaniami.

18.05.2023

Čítať viac
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.