Daj svojej hudbe slobodu! Zabojuj o grant od 4ky a 4 x 4000 €

4ka podporí štyroch mladých umelcov alebo kapely do 26 rokov sumou 4 000 eur, ktorú budú môcť využiť na nahrávanie videoklipu alebo vydanie nového albumu. Zabojovať môžete aj vy!

16.05.2023

Nadchádzajúce mesiace budú obdobím tých najlepších letných festivalov, no dobrá hudba vzniká celý rok. Najmä mladí a začínajúci umelci to však dnes rozhodne nemajú jednoduché. Preto sme sa im rozhodli pomôcť a podporiť ich sumou až 4 000 eur.

 

Spojenie 4ky s mladými hudobnými talentami je úplne prirodzené. 4ka je najmladším operátorom na Slovensku a naše paušály SLOBODA plné dát využiteľných na sociálne siete, streamovanie hudby či sledovanie videí, sú presne to, čo si nastupujúca generácia od technológií žiada, aby bola vždy online. 

 

SLOBODA je zas to, čo definuje dnešných mladých aj umelcov – vďaka našim paušálom s neobmedzenými dátami sa môžu slobodne vyjadriť, pracovať odkiaľkoľvek a v priebehu pár sekúnd byť v kontakte so svojimi najbližšími. 

 

Akých hudobníkov 4ka podporí?

 

O grant môže zabojovať mladá kapela alebo jednotlivec do 26 rokov, bez ohľadu na hudobný žáner – môže ísť o pop, rock, elektroniku alebo inú populárnu hudbu. Prihlásiť sa môže naozaj každý a každý môže uspieť. Stačí sa preukázať minimálne dvoma už publikovanými ukážkami zo svojej tvorby z YouTube, sociálnych sietí či Spotify. 

 

4 víťazov, ktorí od 4ky dostanú po 4 000 eur, bude po uzavretí prihlasovania, ktoré bude prebiehať do 31. mája 2023, vyberať v hlasovaní verejnosť. 

 

Víťaznú sumu z grantu budú môcť umelci použiť napríklad na nahrávanie nového albumu či videoklipu alebo prípravu svojho koncertu. 

 

 

Ak si veríte a chcete získať 4 000 eur pre seba alebo svoju kapelu, prihláste sa prostredníctvom webového formulára prostredníctvom tohto odkazu

 

4ka už mladých slovenských umelcov podporuje aj dnes. V aktuálnej kampani na paušál SLOBODA pre MLADÝCH, ktorý ponúka až 20 GB dát a 50 voľných minút alebo SMS len za 10 eur. Tvárami kampane sú napríklad Simon Štubniak z projektu The Curly Simon alebo duo MEOWLAU x VAL.

 

 

 

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.