Tretíkrát to nebude náhoda! 4ka najobľúbenejším operátorom 2022

4ka sa opäť stala najobľúbenejším slovenským operátorom. Konkurenciu sme vďaka vám porazili už tretí rok za sebou.

05.04.2023

Do tretice všetko dobré, vraví sa. So 4kou je to ale trochu inak. Našim zákazníkom sa snažíme prinášať tie najlepšie a najvýhodnejšie služby rok čo rok už od nášho štartu na slovenskom trhu. 

 

Že sa nám to pravidelne darí, potvrdzujú aj výsledky nezávislého prieskumu renomovanej auditorskej spoločnosti KPMG Najobľúbenejšie značky zákazníkov na Slovensku.

 

Za rok 2022 sa 4ka stala najobľúbenejšou značkou Slovákov v oblasti Telekomunikácií a porazila tak O2, Telekom aj Orange. V tejto kategórii sme pritom víťazstvo spomedzi domácej konkurencie zaznamenali aj v rokoch 2021 a 2020. 4ka je tak vaším najobľúbenejším operátorom už tretí rok za sebou. 

Zdroj: KPMG

 

KPMG okrem poradia v jednotlivých sektoroch zostavuje aj celkový rebríček najobľúbenejších značiek na Slovensku. 

 

Vďaka prvenstvu v Telekomunikáciách sa 4ka rovná s menami ako je Spotify, Martinus, Wolt alebo Booking.com, ktoré zvíťazili vo svojich kategóriách Zábava a voľný čas, Reťazce či Reštaurácie.

 

Celé hodnotenie zákazníckej skúsenosti pozostávalo zo 6 komplexných pilierov života zákazníka so značkou – Personalizácia, Čas a úsilie, Očakávania, Integrita, Riešenie problémov a Empatia.

 

“Najvyššie umiestnenou značkou sektora zostala tretí rok za sebou 4ka, ktorá dosiahla rovnaké skóre zákazníckej skúsenosti ako pred rokom. Výrazne sa zlepšila v pilieri Integrita, mierne vyššie hodnotenie dostala aj v pilieroch Empatia a Očakávania,” uvádza analýza. 

 

„So 4kou ako telefónnym operátorom mám len dobré skúsenosti. Internet je dostupný, ceny hovorov nie sú zlé. Najviac mi je sympatická ich prehľadná a zároveň podrobná mobilná aplikácia,“ uvádza jeden z respondentov. 

Všetko okolo paušálu vybavíte online a za pár minút

Naráža tak na našu aplikáciu Moja 4ka pre Android, iOS a smartfóny Huawei. V nej dokážete behom pár kliknutí zaplatiť faktúru, skontrolovať aktuálnu spotrebu alebo zostávajúcu výšku kreditu a tiež prejsť na iný, pre vás vhodnejší paušál.

 

 

Do klasických kamenných pobočiek tak už vôbec nemusíte chodiť. Novú 4ka SIM kartu aj s prípadným prenosom čísla a novým mobilom si vyberiete na našom e-shope. Ten môžete mať teraz s bonusom až 210 eur. Potom už stačí len počkať, kým u vás doma zazvoní kuriér. 

 

No a ak by v nejakom bode nastal problém, alebo budete potrebovať poradiť, 24 hodín denne a 7 dní v týždni je tu pre vás naša Simča – inteligentný chatbot, ktorý vám pomôže ešte skôr, ako vás prepojíme na živého operátora. Dostanete tak dosť času porozhliadnuť sa v našej ponuke aj sami.

 

Máme aj to najdôležitejšie. Veľa dát a lákavé ceny

 

Jadrom ponuky 4ky sú však výhodné nové paušály SLOBODA s veľkým objemom voľných minút a dát. 

 

V rámci nového paušálu SLOBODA DÁTA získate neobmedzený objem dát v SR. Pri kúpe cez e-shop s novou 4KA SIM kartou ho kúpite na prvých 30 dní len za 4 eurá plus 4ka SIM karta s kreditom 4 eur, podobne ako ostatné nové paušály SLOBODA. 

Výhodné ponuky však máme aj pre rodiny alebo skupiny dobrých priateľov. Zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA4 ponúka nekonečné minúty alebo SMS a dáta až pre 4 SIM karty naraz, pričom ju môžete mať už od 9 eur / 30 dní za jednu SIM.

 

Výsledky prieskumu spokojnosti sú pre nás len ďalšou motiváciou ponúkať vám tie najlepšie a najvýhodnejšie služby. Ďakujeme!

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.