Ako sa tvoria piesne v digitálnej dobe?

Dnes sa budeme netradične venovať hudbe. Ako vyzerá jej tvorba v digitálnej dobe a ako sa dnes dostáva k poslucháčom? V čom moderná technológia pomáha hudobníkom a v čom sa skrývajú úskalia pre umelcov? To nám povie víťazka 4ka grantu pre mladých, Vanessa Weisz.

03.04.2024


Dnes sa budeme netradične venovať hudbe. Ako vyzerá jej tvorba v digitálnej dobe a ako sa dnes dostáva k poslucháčom? V čom moderná technológia pomáha hudobníkom a v čom sa skrývajú úskalia pre umelcov? To nám povie víťazka 4ka grantu pre mladých, hudobníčka Vanessa Weisz.


Podcast si môžete vypočuť aj na týchto obľúbených streamovacích platformách:


Ďalšie články

Ako funguje spolupráca operátora s televíziami?

Ako vyzerá manželstvo medzi televíznymi vysielateľmi a operátormi? Dve najväčšie slovenské televízie sa obrátili na operátorov so žiadosťou zamedziť pretáčanie reklamy.

15.02.2024 Čítať viac

Slovenské appky na svetovej úrovni

4ka Android Code je udalosť sezóny pre slovenských vývojárov aplikácií platformy Android. Porozprávali sme sa so zakladateľom portálu MôjAndroid.sk Michalom Chabadom, aby nám z prvej ruky predstavil najlepšie appky tohto ročníka.

02.02.2024 Čítať viac

Rozlúčka so sieťou 3G

Ako je to s migráciou do 4G siete, ako to ovplyvní zákazníkov 4ky a ako bude vyzerať rozlúčka s 3G sieťou? Aj o tom bude epizóda 4kastu s technickým riaditeľom pre mobilné siete 4ky, Patrikom Kollarocim.

15.01.2024 Čítať viac
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.