Ako funguje spolupráca operátora s televíziami?

Ako vyzerá manželstvo medzi televíznymi vysielateľmi a operátormi? Dve najväčšie slovenské televízie sa obrátili na operátorov so žiadosťou zamedziť pretáčanie reklamy.

15.02.2024


Ako vyzerá komplikované manželstvo medzi televíznymi vysielateľmi a telekomunikačnými operátormi? Dve najväčšie slovenské televízie sa obrátili na operátorov so žiadosťou zamedziť pretáčanie reklamy, čo je služba, ktorú diváci s nadšením využívajú. Na túto tému a mnohé ďalšie sme sa pýtali produktového manažéra 4ky, Antona Hanakoviča.


Podcast si môžete vypočuť aj na týchto obľúbených streamovacích platformách:


Ďalšie články

Slovenské appky na svetovej úrovni

4ka Android Code je udalosť sezóny pre slovenských vývojárov aplikácií platformy Android. Porozprávali sme sa so zakladateľom portálu MôjAndroid.sk Michalom Chabadom, aby nám z prvej ruky predstavil najlepšie appky tohto ročníka.

02.02.2024 Čítať viac

Rozlúčka so sieťou 3G

Ako je to s migráciou do 4G siete, ako to ovplyvní zákazníkov 4ky a ako bude vyzerať rozlúčka s 3G sieťou? Aj o tom bude epizóda 4kastu s technickým riaditeľom pre mobilné siete 4ky, Patrikom Kollarocim.

15.01.2024 Čítať viac

Technologické inovácie v medicíne

Ako to bude vyzerať, keď nás budú operovať v roboti? Na čo sa v nemocnici používa virtuálna realita a čo urobí príchod umelej inteligencie s našou medicínou?

01.12.2023 Čítať viac
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.