A kde Wi-Fičíte? Užívajte si 4KA TV kedykoľvek a kdekoľvek

Sledovať televíziu kdekoľvek, aj keď práve nie ste doma, nebolo nikdy jednoduchšie. 4KA TV s vyše 120 TV stanicami teraz môžete mať aj s unikátnym darčekom.

23.10.2023

Streamovacie služby sú na vzostupe, no k športu, správam, zábavným reláciám a filmom po slovensky sa stále dostaneme len vďaka vysielaniu klasických televíznych staníc.

 

Jednotku a Dvojku RTVS, Markízu, JOJ či vyše 120 ďalších slovenských, českých a zahraničných staníc teraz môžete získať ešte výhodnejšie aj s parádnym darčekom v podobe trojice staníc v balíku HBO na mesiac zadarmo

 

4ka totiž ponúka šikovnú aplikáciu 4KA TV, s ktorou môžete sledovať všetky najlepšie televízne stanice všade, kde máte prístup k internetu. 


 

V mobile, tablete či na klasickom televízore. Doma aj na cestách

 

So 4KA TV vám definitívne skončia všetky hádky o televízny ovládač. Za cenu už od 6 eur mesačne totiž môžete televízne vysielanie sledovať naraz až na 4 zariadeniach súčasne

 

Ak ste majiteľmi smart televízora, tak sa úplne zaobídete bez set-top boxu. Appku 4KA TV si doň pohodlne stiahnete a pustíte. Celkom jednoducho to pôjde aj prostredníctvom TV boxu, ak podporuje Android alebo Apple TV aplikácie. Decká vo svojich izbách si budú môcť pozrieť čokoľvek v TV napríklad aj na svojich tabletoch, mobiloch alebo počítačoch. 

 

A to nie je všetko! 4ka TV bude fungovať na akejkoľvek Wi-Fi alebo mobilnom internete. O svoje relácie naživo teda neprídete, ani keď nie ste doma. Aplikáciu 4KA TV pre Android alebo iOS nájdete v príslušných obchodoch. 

Samozrejmosťou je televízne vysielanie vo vysokom rozlíšení, ale aj s modernými funkciami, ktoré bežné televízne vysielanie cez anténu či satelit nikdy neponúkne. 

O tom, čo ide v telke, so 4KA TV rozhodujete vy

 

V cene už od 6 eur mesačne získate aj 7-dňový archív, vďaka ktorému môžete svoje obľúbené relácie, filmy alebo športové prenosy pozerať, kedy chcete vy, a nie iba vtedy, keď idú práve v telke. 

 

Navyše, tie najzaujímavejšie momenty si môžete vrátiť späť a pustiť znova, alebo program kedykoľvek začať pozerať od začiatku. 

 

Prehľadná domáca obrazovka vám navyše hneď povie, čo ktorá stanica práve vysiela a odporučí ten najzaujímavejší obsah. Ak by vám archív nestačil, ľubovoľnú reláciu si môžete “nahrať” a uložiť až na 30 dní. 

Najvyšší XL-kový balík ponúka vyše 120 TV staníc vrátane rôznych dokumentov, animákov pre deti alebo obsahom pre dospelých. Športové stanice nájdete v už aj nižších programových balíkoch – neprídete tak o RTVS Šport či JOJ Šport, Eurosport 1 a 2 ani Stanice Sport 1 a 2.

 

Vaši najmenší nájdu v ponuke množstvo staníc s animákmi a obsahom špeciálne pre deti. Fanúšikovia hollywoodskych trhákov sa zas potešia z najznámejších filmových staníc a teraz dokonca aj unikátneho darčeka. 

 

Ku ktorémukoľvek programovému balíku 4KA TV aktivovanému od 2. októbra 2023 do 31. januára 2024 vám pridáme ako darček prémiový HBO balík so stanicami HBO, HBO 2 a HBO 3 na mesiac úplne zadarmo. 

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.