SWAN spustil nahrávanie programov

Telekomunikačný operátor SWAN, poskytovateľ služby MAX multimedia, prináša svojim zákazníkom stále nové prémiové služby a funkcie. Nedávno obohatil ponuku funkcií digitálnej TV o novinku Nahrávanie.

03.01.2013

Služba Nahrávanie je dostupná pre viac ako 80 TV staníc z programového rastra digitálnej TV MAX multimedia. Službu je možné aktivovať priamo prostredníctvom menu digitálnej TV, kde je nová položka Nahrávanie dostupná po reštarte set-top boxu.

 

Počas prvého mesiaca od aktivácie je Nahrávanie dostupné úplne zadarmo. Služba je spoplatnená na základe celkovej dĺžky všetkých nahrávok. Za 24 hodín nahrávacieho priestoru zaplatí zákazník 0,99 EUR mesačne, za každých dodatočných 24 hodín sa mesačný poplatok navýši o ďalších 0,99 EUR.

 

Nahrávanie funguje na podobnom princípe ako služba TV archív. Zákazník si však môže svoje nahrávky uchovať po neobmedzenú dobu, pokiaľ má aktívny predplatený priestor, na rozdiel od sedemdňového obmedzenia v prípade služby TV archív.

 

Samotný proces nahrávania je možné zapnúť okamžite, k dispozícii je aj možnosť plánovaného nahrávania. V druhom prípade si zákazník vyberie žiadanú reláciu prostredníctvom elektronického programového sprievodcu (EPG). Nahrávku je možné naplánovať na 7 dní vopred. Zákazník má všetky nahrávky prehľadne uložené v sekcii Nahrávky, kde sú dostupné informácie o názve, dĺžke a ďalších údajoch o uloženom zázname. K dispozícii je aj informácia o celkovom obsadenom priestore, ktorý má klient predplatený.

 

SWAN nedávno taktiež aktualizoval aplikáciu pre iPhone, ktorá umožňuje sledovať archív a živé vysielanie staníc. Dostupná má byť čoskoro aj pre Android a počítače.

 

Bližšie informácie o službách MAX multimedia získate na www.max.sk

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.