SWAN s novými službami digitálnej televízie a novým výkonnejším Set Top Boxom

Telekomunikačný operátor SWAN, a.s., zverejnil novú ponuku svojich služieb určenú bytovým zákazníkom v rámci produktovej línie MAX multimedia.

02.08.2011

Bratislava, 2. augusta 2011 – Telekomunikačný operátor SWAN, a.s., zverejnil novú ponuku svojich služieb určenú bytovým zákazníkom v rámci produktovej línie MAX multimedia.

Najdôležitejšou novinkou bude High Definition Set Top Box (HD STB), ktorý prinesie vyššiu rýchlosť nielen pri prechádzaní menu digitálnej televízie, ale zároveň aj pri prepínaní. Vďaka novému STB začne SWAN, a.s., bezplatne poskytovať aj dve nové služby – prístup do internetu a aplikáciu Picasa prispôsobenú pre digitálnu televíziu.

 

Prístup do internetu je veľmi jednoduchý: v rámci prehliadača sú preddefinované viaceré web stránky, napr. sme.sk, shmu.sk, hnonline.sk a ďalšie.

 

Obľúbená Picasa umožňuje prezeranie fotografií uložených a zdieľaných na webe priamo na televíznom prijímači.

 

V rámci digitálnej televízie MAX multimedia budú môcť zákazníci využívať aj služby videopožičovne, s ktorou získajú prístup k viac ako 200 obľúbeným titulom priamo v pohodlí svojej obývačky.

 

Novinkou tiež bude možnosť doobjednať si doplnkové balíky prostredníctvom televízie. Zákazník si jednoducho v Menu zvolí balík služieb, o ktorý má záujem a bude mu okamžite k dispozícii.

 

Uvedené služby dopĺňajú funkcie digitálnej televízie MAX multimedia, medzi ktoré patrí elektronický programový sprievodca, TV archív, zastavenie a pretočenie obrazu, TV mozaika, RSS správy, web kamery, teletext a i.

 

Služby MAX multimedia spustila spoločnosť SWAN 1. decembra 2007 s cieľom rozšíriť portfólio svojich služieb orientovaných na domácu klientelu. V súčasnosti ponúka optický internet až do rýchlosti 80 Mbit/s a digitálnu televíziu so 101 kanálmi v Bratislave, Trnave, Nitre, Trenčíne, Pezinku, Malackách, Seredi, Novej Dubnici, Dubnici nad Váhom, Púchove a Komárne. Bližšie informácie k produktovej línii MAX multimedia nájdete na stránkach www.max.sk

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.