K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

​​Užite si Vianoce naplno so super ponukou od 4ky

Vianoce sú čas, kedy si všetci dávame darčeky a snažíme sa jeden druhého potešiť. Vo 4ke preto nezaháľame a k obdarovávaniu sa pridávame tiež. Nie však len 24. decembra, ale po celý rok!

Našu výhodnú ponuku si môžete užívať až do ďalších Vianoc… alebo tých ďalších, a ďalších… 

Akákoľvek SLOBODA len za 4 eurá na skúšku

Nezabúdajte, že ktorýkoľvek paušál SLOBODA si stále môžete vyskúšať len za 4 eurá / 30 dní. Ponuka platí pre nové SIM karty 4ky alebo zákazníkov, ktorý si na novú SIM prenesú číslo od iného operátora

4ka paušály za 4 € vianoce

Ponuka pritom platí naozaj na všetky. Za 4 eurá tak môžete mať aj SLOBODU so 16 GB v SR, teda naozaj obrovským objemom dát využiteľným, na čo len chcete. Za rovnakú sumu 4 eurá / 30 dní je aj nekonečná SLOBODA ∞ +.

To je ponuka, ktorú inde ako vo 4ke naozaj nenájdete. 

Viac dát v zahraničí

Úplne rozumieme, že aktuálna situácia cestovaniu stále nepraje. Očkovanie však napreduje a jednotlivé krajiny dokážu pomerne pružne reagovať na aktuálnu situáciu.

Ak sa teda v roku 2022 vyberiete na dovolenku alebo aj jarnú lyžovačku, určite oceníte zvýšený objem dát využiteľných v rámci EÚ.
SLOBODY+ určené pre poriadnych dátovačov teraz majú až 4,33 GB dát v EÚ - za hranicami SR.  

Ešte viac dát v paušáloch + pre verných zákazníkov!

Je pre vás 11 GB či 16 GB stále málo? Existuje spôsob, ako získať ďalšie 4 GB! 

Stačí, ak svoju SLOBODU 100 +, SLOBODU 300 + alebo SLOBODU ∞ + budete pravidelne používať, mesiac čo mesiac a automaticky uhrádzať mesačný poplatok. 

S pravidelnou obnovou si nemusíte robiť žiadne starosti. Deje sa to úplne automaticky, ak máte na svojej 4ka SIM karte dostatočný kredit lebo nastavenú pravidelnú úhradu z platobnej karty na úhradu mesačného poplatku. V deň obnovy vašej SLOBODY+ sa suma mesačného poplatku uhradí z platobnej karty a vaša SLOBODA+ sa vám obnoví aj so 4 GB (v SR) dátovým bonusom. Všetko nastavíte v Mojej zóne alebo v šikovnej appke Moja 4ka. 

Budete tak dostávať 15 GB alebo 20 GB dát až do vtedy, kedy automatickú obnovu nepreruší nedostatok kreditu alebo ju nedeaktivujete sami.

Nezabúdajte, že okrem Mojej zóny si môžete všetko v súvislosti s našimi službami, ako aj kontrolou spotreby a platením faktúr, sledovať aj v mobilnej aplikácii Moja 4ka.

Vítame (a odmeňujeme) aj nových členov rodiny

Vianoce sú čas, kedy by sa sa mala stretnúť celá rodina. My sa však snažíme, aby rodina Štvorkárov s výhodnými paušálmi bola čoraz väčšia.

Preto platí, že každému, kto sa rozhodne preniesť svoje číslo do 4ky, dáme 2-eurový bonus.

Nie na mesiac, či na rok. Zľavu 2 € zo SLOBODY+ alebo SLOBODY DÁTA získate mesiac čo mesiac pri nastavení automatickej obnovy každých 30 dní podľa presných pravidiel akcie

4ka prenos čísla
Ak sa prenosu čísla stále bojíte, nemusíte. Dá sa to takmer na jeden klik a takmer všetko vybavíme za vás.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google