K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Čo sme priniesli Štvorkárom v roku 2021

Je za nami ďalší rok plný výziev, ktoré rozhodne neboli jednoduché. Vo 4ke sme preto znova robili maximum, aby sme vám uľahčili kontakt s najbližšími, ale aj sprístupnili všetky informácie a zábavu pre vaše mobilné zariadenia. 

Ďakujeme! Hlavne preto, že ste našu snahu ocenili a už na začiatku roka ste nás podľa prieskumu nadnárodnej audítorskej spoločnosti KPMG označili za Najobľúbenejšiu značku na Slovensku v sektore telekomunikácií. Porazili sme tak aj ostatných mobilných operátorov. 

4ka

Sme tu pre vás

Náš cenník je prehľadný a všetky ponuky naozaj výhodné. Stále sme však kedykoľvek pripravení vám pomôcť a poradiť s výberom paušálu alebo mobilu z e-shopu.

Obráťte sa na linku 950 zo siete 4ky alebo číslo +421 950 950 950 zo sietí iných operátorov. Využiť však môžete aj nášho digitálneho chatbota Simču, ktorá nám priniesla prvé miesto v súťaži Hermes Komunikátor roka pre najlepšie komunikujúce spoločnosti na Slovensku za využívanie nových médií. 

Vždy v kontakte s novými technológiami (appka Moja 4ka a eSIM)

Veríme, že služby mobilného operátora by mali byť čo najdostupnejšie – počas mesiaca totiž máte iné starosti, ako riešiť faktúry či odbiehať do kamennej predajne.

Máme modernú mobilnú aplikáciu Moja 4ka (zadarmo dostupnú pre platformy Android, iOS, Huawei), kde vidíte aktuálnu spotrebu, viete si aktivovať iný paušál alebo nastaviť automatické dobíjanie kreditu z platobnej karty

21. storočie ale vo 4ke nájdete napríklad aj vďaka technologickej novinke v podobe eSIM. Tá nahrádza archaickú fyzickú SIM-ku, ktorú ešte musíte vkladať do telefónu a hrozí jej strata alebo zneužitie. 

eSIM od 4ky tiež dokáže z nových iPhonov urobiť praktické dual SIM smartfóny, vďaka čomu si prakticky oddelíte súkromné a pracovné telefónne číslo bez toho, aby ste museli všade ťahať dva mobily. 

Našu eSIM môže mať úplne každý, tak neváhajte a spoznajte všetky jej výhody

eSIM 4ka

Poriadne dáta, keď ich potrebujete

Slovom roka 2021 je stále home office. Vďaka 4ke ale nemusíte pracovať len z domu, kde máte stabilnú Wi-Fi.  

Kedykoľvek potrebujete pripojiť svoj notebook na cestách alebo sledovať prenos z hokejových MS, môžete využiť jednorazový denný dátový balík DENNÉ NEKONEČNO.

Platí 24 hodín a obsahuje 15 GB dát využiteľných v celej SR len za cenu 1,50 eur.  

4ka

Alebo rovno tie NEKONEČNÉ len za 4 eurá

Slovensko sme v roku 2021 skutočne rozdátovali naplno. Už ku koncu septembra platilo, že každý druhý predaný paušál (presne 58 %) bol ten NEKONEČNÝ.

Naozaj, väčšina Štvorkárov siahla po SLOBODE ∞ +, teda kombinácii SLOBODY NEKONEČNO a balíku DÁTA NAVYŠE s neobmedzeným objemom dát v SR.   

Vlani dokonca padol nový rekord, kedy priemerný objem spotrebovaných dát dátujúceho zákazníka 4ky presiahol 12 GB (konkrétne 12,34 GB), pričom TOP 10% najväčších „dátovačov“ vo 4ke využije priemerne za mesiac viac ako 50 GB dát.

Aktuálne máme akciu, vďaka ktorej môžete vyskúšať ktorýkoľvek paušál SLOBODA na 30 dní iba za 4 eurá, vrátane nekonečných paušálov SLOBODA NEKONEČNO. Ponuka platí pre zákazníkov s novou SIM kartou alebo tých, ktorý si k nám číslo prenesú od konkurencie.  

Prenos čísla takmer na jeden klik a s bonusom

Aj prenos čísla k nám sme zjednodušili najviac, ako to ide. Takmer všetko vybavíme za vás, trvá to len 4 pracovné dni a neplatíte nič. 

Vlastne, zaplatíme my vám! Ponúkneme vám dlhodobú zľavu 2 eurá zo SLOBODY+ alebo SLOBODY DÁTA, mesiac čo mesiac. Viac o zvýhodnenej ponuke sa dozviete TU.

Prenos cisla 4ka

Rozšírili sme našu ponuku smartfónov v e-shope

Výrobcovia sa snažili a roku 2021 priniesli hneď niekoľko skvelých smartfónov. Nájdete ich aj v našom e-shope

Od lacného Xiaomi pre nenáročných, cez Samsung so skvelými fotoaparátmi pre mladých a influencerov, až po špičkový iPhone. 

Sumu za nový mobil aj s paušálom si vďaka 4ke môžete rozložiť na 12, 18, 24 alebo 30 mesačných platieb. Okrem toho, teraz vám dáme bonus až do výšky 210 eur. Bonus vám odrátame z každej mesačnej faktúry. 

Viac dát pre verných

Heslom 4ky sú však okrem nízkych cien aj “dáta, dáta, dáta”. A keďže ku sviatkom patria darčeky, rozhodli sme sa vám darovať 4 GB dát navyše.

Rozdávame ich verným zákazníkom so SLOBODOU+ a získate ich pri pravidelnej obnove SLOBODY 100+, SLOBODY 300+ a SLOBODY NEKONEČNO+

Stačí si na portáli Moja zóna alebo v appke Moja 4ka nastaviť automatickú úhradu z platobnej karty. Kým ju nezrušíte, budete dostávať 4-gigabajtový bonus, mesiac čo mesiac!

4ka paušály

Rýchla 5G sieť aj na doma

Zdá sa vám, že internet vo vašom mobile šliape rýchlejšie, ako vaša domáca Wi-Fi? Vďaka rýchlej 4G/LTE sieti 4ky to pokojne môže byť pravda.

Stále však pracujeme na tom, aby sme vám mohli ponúkať ešte rýchlejšie pripojenie a sme plne pripravení aj na 5G.

Vďaka spolupráci so SWANom vám teraz ako prví prinášame 5G na doma s rýchlosťami sťahovania a odosielania až 250 / 10 Mbit/s

5G 4ka / SWAN

Doma získate internet s neobmedzeným objemom dát a v obývačke bude klasický Wi-Fi router, takže sa nemusíte báť ničoho nového. Navyše, o inštaláciu sa postará kvalifikovaný technik. 

5G internet je momentálne dostupný v Bratislave a v roku 2022 pribudne Trnava, Nitra a ďalšie mestá. 

  

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google