K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Prenos čísla nemusí byť trápenie! Stačia tieto dva kroky

Urobiť v živote veľké zmeny nie je vždy ľahké. Prejsť do 4ky a vybrať si niektorý z výhodných paušálov SLOBODA plný dát a voľných minút však rozhodne zvládnete ľavou-zadnou!

Najlepšie na tom je, že prenos čísla od starého operátora k nám vybavíme za vás a vám, samozrejme, zostane pôvodné telefónne číslo. Rodina a známi sa tak na váš mobil stále dovolajú bez najmenších problémov.

Ako teda na to?

1. Budete potrebovať 4ka SIM kartu

Ideálne z nášho e-shopu, kde si SIM kartu 4ka môžete vybrať rovno s niektorým z paušálov, podľa toho, či vám stačia hovory, alebo potrebujete poriadnu porciu gigabajtov na surfovanie. 

SLOBODA 100 + vám napríklad ponúkne 100 voľných minút alebo SMS a 11 GB dát využiteľných kdekoľvek na Slovensku len za 10 eur

SIM karta 4ka

SIM kartu však kúpite aj na niektorom z našich kamenných predajných miest, kde vám s prenosom taktiež pomôžu.

2. Požiadajte o prenos na webe alebo cez SMS

V e-shope nezabudnite zaškrtnúť položku “Mám záujem o prenos čísla od iného operátora”. Budete tiež musieť vyplniť niekoľko osobných údajov, aby sme si overili, že o prenos čísla naozaj žiadate vy.

Musia byť teda rovnaké s údajmi, ktoré ste zadávali svojmu súčasnému operátorovi. 

Prenos čísla do 4ky

To je všetko! Kuriér vám doručí vašu novú SIM kartu 4ka a my začneme pracovať na prenose vášho telefónneho čísla. 

Celý proces obvykle trvá približne 4 pracovné dni od podpisu všetkých potrebných dokumentov. Dátum prenesenia vášho telefónneho čísla vám oznámime SMS správou.

Až do ukončenia celého prenosu môžete svoju starú SIM kartu používať naďalej, no v skúšaní siete 4ky vám to nebráni. Po doručení SMS sa číslo prenesie na SIM kartu od 4ky, ktorú vložíte do svojho mobilu. 

Ak už máte novú SIM kartu 4ky doma, prenos môžete uskutočniť aj cez SMS. Z čísla od iného operátora, ktoré si chcete preniesť do 4ky, pošlete SMS v tvare: 

PRENOS 4ka (medzera) mobilné číslo vašej novej 4ka SIM karty (medzera) PUK kód vašej 4ka SIM karty na číslo 0950 100 100. Napríklad: PRENOS 4KA 0950123456 78965432.

Pozor na viazanosti a termíny

Prenos čísla do 4ky je úplne zadarmo. Háčik môže nastať len v prípade, že u svojho starého operátora stále máte viazanosť.

Odporúčame teda vysporiadať si záväzky vopred, prípadne počkať, až doba viazanosti v zmluve vyprší. 

Prečo si vybrať práve 4ku? Paušál už môžete mať aj rovno s mobilom

Výhodné volania, veľká porcia dát a šikovná aplikácia Moja 4ka nie sú jedinými výhodami. 

V našom e-shope si môžete vybrať aj niektorý zo špičkových smartfónov, ktoré si objednáte rovno s novým paušálom. Platbu za paušál a mobil si potom môžete rozložiť na 12, 18, 24 alebo 30 mesačných platieb. 

Nový iPhone 12 môžete mať so SLOBODOU 300 + na 24 mesiacov len za 39,75 eur mesačne a Xiaomi Redmi 9T dokonca len za 7,50 eur mesačne.



 

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google