K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Prečo míňať veľa peňazí? Ušetrite so 4kou!

Kto by si rád nedoprial viac zážitkov? Pokiaľ nebudete míňať zbytočne veľa, nič nemusí byť nereálne. 

So 4kou môžete ušetriť aj každý mesiac. Hneď po obdržaní novej SIM karty, každý mesiac s našimi novými paušálmi SLOBODA, aj pri kúpe nového smartfónu z e-shopu. Neveríte? 

Nová 4ka SIM karta s kreditom

SIM kartu od 4ky kupujete už so štartovacím kreditom vo výške 4 €, za ktorý zaplatíte len 4 eurá. Všetky peniaze tak môžete využiť rovno na vyskúšanie našich služieb. Za volania a sms zaplatíte len 4 centy za 1 min / SMS v EÚ, alebo 1 cent za 1 MB v celej EÚ. 

K tomu vám pribalíme na vyskúšanie 1 GB dát / 30 dní platný v celej EÚ. Len tak, za to, že ste sa rozhodli vyskúšať 4ku. Novú 4ka SIM kartu vám doručíme zadarmo kuriérom Slovenskej pošty priamo k vašim dverám. 

Ak sa rozhodnete pre prenos čísla od iného operátora k nám, ako bonus vám darujeme 2-eurovú zľavu pri každej SLOBODE+ alebo SLOBODE DÁTA, ktorú budete môcť využívať dlhodobo, mesiac čo mesiac.  

4ka prenos čísla

SLOBODA za skvelé ceny a apka a s dokonalým prehľadom o všetkom kedykoľvek po ruke

Chcete poriadnu dávku voľných dát, veľkú porciu minút a SMS za skvelé ceny? Pre vás je tu naša SLOBODA

SLOBODA 100+ len za 10 eur na 30 dní má totiž pripravených rovno 11 GB dát využiteľných v celej SR (z toho 3,78 GB v EÚ), a rovných 100 min / SMS tiež v celej EÚ. Takýto objem dát sa už oplatí aj s poriadnym smartfónov pre každého, kto internet v mobile využíva na prácu každý deň, alebo sa skrátka od svojej obrazovky nedokáže odtrhnúť. 

Stále málo? Pre naozaj náročných je tu neobmedzený nový paušál SLOBODA NEKONEČNO + DÁTA NAVYŠE, ktorý je za 22 eur na 30 dní. 

Paušály SLOBODA 4ka

Naozaj šikovní dátovači však dokážu získať nekonečné volania aj dáta len za 20 eur / 30 dní. Trik je v nastavení automatickej úhrady za naše služby tak, aby ste za ne platili automaticky, rovno zo svojej platobnej karty. 

Môžete tak urobiť v aplikácii Moja 4ka pre Android, iOS alebo Huawei, prípadne cez internet v Mojej zóne. Šetríte nielen peniaze, ale aj váš čas chodením do predajne a zisťovaním informácií o vašej sim-ke a produktoch na nej. 

Smartfóny za rozumnú cenu

Výmene starého smartfónu za nový sa takmer nič nevyrovná. Nové zariadenia si teraz môžete vybrať aj priamo z e-shopu 4ky

Čo je však ešte lepšie? Sumu za nový mobil aj spolu s paušálom si teraz môžete rozdeliť na 12, 18, 24 alebo 30 mesačných platieb.

Nový iPhone 12 vás tak aj so SLOBODOU 100+ vyjde len na 41,80 eur mesačne. Neplaťte všetko naraz a zvyšok peňazí použite, na čo chcete!

Mobil e-shop 4ka

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google