K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Plánujete vianočný darček? Vyber z našej vynovenej ponuky smartfónov

Opäť si lámete hlavu nad tým, čo darovať svojim najbližším pod vianočný stromček? A vlastne, prečo by ste si nemohli radosť urobiť aj sami?

Tvár dokážu rozžiariť knihy, oblečenie, praktické veci na každý deň, alebo aj elektronika. Nikto predsa neodmietne nový smartfón!

V e-shope 4ky teraz nájdete aj horúce novinky, ktoré presvedčia svojou výdržou, rýchlosťou alebo kvalitou fotoaparátov naozaj každého. A vyberiete si aj v prípade, že na nový mobil nechcete minúť celú výplatu. Tu je pár tipov na tie najlepšie zariadenia. 

Veľa muziky za málo peňazí: Samsung Galaxy A22 5G

Ideálny smartfón pre nenáročných. Prostredie Samsungov je prívetivé a jednoduché na ovládanie. Ak ste mobil od tejto značky už niekedy vlastnili, okamžite budete ako doma. 

So 4kou si navyše platbu za smartfón môžete rozložiť na 12,18, 24 alebo 30 mesačných platieb, novú A22-ku tak môžete mať už od 7,80 eur mesačne

A aby toho nebolo málo, akýkoľvek mobil z nášho e-shopu dostanete rovno s vybranou SLOBODOU s obrovským objemom dát alebo predplatenými minútami / SMS. 

Samsung Galaxy A22 5G

Novinka v e-shope 4ky ponúkne prístup do rozrastajúcej sa 5G siete, veľký 6,6-palcový displej, na ktorom uvidia všetko aj trochu starší z nás a skvelé fotoaparáty, kde ten hlavný má až 48-megapixelové rozlíšenie. 

K tomu všetkému je tu aj širokouhlý a makro fotoaparát spolu s mimoriadne silnou 5 000 mAh batériou.

Ideálny mobil pre školáka: Xiaomi Poco X3 Pro 

Asi je vám jasné, aké funkcie od smartfónu požadujú dnešní tínedžeri. Ich mobil musí mať hlavne poriadny výkon a extra silnú batériu, ktorá vydrží hodiny hrania tých najnáročnejších hier.

Poco X3 Pro toto všetko spĺňa. Má až 5 160 mAh akumulátor, no hlavne špičkový procesor Qualcomm Snapdragon 860 a revolučnú technológiu displeja so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, vďaka čomu bude všetok dynamický pohyb na obrazovke ešte plynulejší.

Displej navyše chráni odolné sklo Gorilla Glass 6 a telefón vďaka vodeodolnosti vydrží aj nejaké to neopatrné zaobchádzanie. Aj tu máte k dispozícii hneď 4 fotoaparáty a ultrarýchle nabíjanie v prípade, že je ráno treba “dotankovať” šťavu na celý deň.  

Xiaomi Poco X3 Pro

4ka má pre vás ale ešte jedno predvianočné prekvapenie. Na telefóny teraz ponúkame bonus až do 210 eur, ktorý získate v prípade, že si mobil kúpite aj s paušálom SLOBODA+ alebo SLOBODA DÁTA.

4ka Bonus na mobil

Tablet od tých najlepších: Apple iPad mini

Vhodný pre školákov, ale aj “na doma” ako náhrada veľkého a zbytočného počítača či notebooku. Môže vždy ležať na gauči v obývačke a poslúži ako nástroj na kontrolu e-mailov, platbu faktúr alebo nenútené prehliadanie internetu.

Keď však bude treba, dá sa k nemu pripojiť aj návyková ceruzka Apple Pencil a môžete sa vrhnúť aj do tých najväčších pracovných výziev. 

Apple iPad mini

Pre všetky parádnice a začínajúcich influencerov: Motorola Edge 20 Pro 

Žijeme v dobe sociálnych sietí, kde sú dôležité fotografie, hlavne tie z prednej kamery. Selfies, selfies, selfies… nebojte sa, nová Motorola z našej ponuky vás podrží.

Má totiž až 32-megapixelový predný fotoaparát, takže všetko bude vždy jasné a čisté až do posledného detailu.

No a aj hlavný 108 Mpx snímač hovorí sám za seba, toto je mobil pre všetkých tvorcov obsahu a milovníkov fotografie. So SLOBODOU 300 + a platbami rozloženými na 24 mesiacov len za 29,25 eur mesačne

Motorola Edge 20 Pro

Špičkový iPhone pre najnáročnejších

BONUS na telefón až do výšky 210 € pochopiteľne môžete využiť aj na high-end zariadenia, ku ktorým sa dokonale hodí SLOBODA NEKONEČNO + DÁTA NAVYŠE, kde neriešite žiadne prenesené gigabajty. Ponúka totiž neobmedzený objem dát v SR aj nekonečné MIN / SMS v SR aj EÚ. Pri kúpe so 4ka SIM kartou cez náš e-shop si paušál môžete vyskúšať za 4 eur/30 dní

Z ponuky 4ky tak môžete siahnuť aj po špičkovom iPhone 12 Pro, ktorý už prešiel na vynovený “hranatý” dizajn a plne podporuje praktické príslušenstvo MagSafe, kedy si na zadnú stranu nacvaknete obal, nabíjačku alebo minipeňaženku s najdôležitejšími kartami. 

Ešte lepšie videá, krajšie fotografie a vyšší výkon v spolupráci s takmer dokonalým iOS. Čo viac si pod stromčekom môžete priať?

Apple iPhone 12 Pro

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google