K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Mobily a tablet, s ktorými ušetríte! 5 low-costových makačov

Kto by nemal rád rozbaľovanie nového mobilu? Pravdepodobne bude výkonnejší než ten predošlý, s lepším fotoaparátom a silnejšou batériou. 

Týka sa to aj smartfónov, za ktoré nemusíte vyhodiť rovno celú výplatu. V e-shope 4ky si vyberie každý. Vybrali sme pre vás zariadenia s ideálnym pomerom ceny a výbavy. 

Skrátka, poriadnych makačov, ktorí vám budú spoľahlivo a ochotne slúžiť dlhé roky. Stále totiž platí, že mobil od 4ky môžete mať rovno s niektorým z paušálov SLOBODA s poriadnou porciou dát a spoločnú platbu vám rozdelíme na 12, 18, 24 alebo 30 mesiacov

Xiaomi Redmi 9T (dual SIM)

Horúca tohtoročná novinka od výrobcu, ktorý si na nízkej cene, ale solídnych parametroch dáva záležať odjakživa.

Dostanete najnovší Android 10 s praktickou grafickou nadstavbou MIUI, silný procesor Qualcomm Snapdragon 662 a veľké 128 GB úložisko, ktoré skryje všetky aplikácie aj fotografie z výletov. 

Tie zachytíte 48 Mpix základným alebo 8 Mpix širokouhlým fotoaparátom, pričom výdrž na jedno nabitie bude naozaj bezkonkurenčná. Telo smartfónu totiž ukrýva, čítate dobre, 6 000 mAh akumulátor. Vďaka 18-wattovej nabíjačke sa však dobije skôr než sa ráno vychystáte z domu. 

Xiaomi Redmi 9T

So SLOBODOU 300+, ktorá obsahuje 16 GB dát v celej SR (z toho 3,78 GB v EÚ) a 300 MIN/SMS v celej EÚ a platbou na 24 mesiacov bude Xiaomi Redmi 9T vaše len za 7,50 eur mesačne. 

Samsung Galaxy A52 5G (dual SIM)

Naopak, Galaxy A52 bude váš, ak chcete staviť na tradičného výrobcu s overenou podporou. 

Vďaka procesoru Qualcomm Snapdragon 750G budete pripravení na nové 5G siete, takže s týmto smartfónom naozaj nebudete pozadu ani o 2 či 3 roky.

O kvalite fotografií zo Samsungov nemá zmysel pochybovať a  64 Mpix snímky v tomto prípade nebudú výnimkou. V zálohe bude tiež širokouhlý snímač. 

Na dovolenkách poteší zvýšená odolnosť voči vode a v čase stále nutných rúšok čítačka odtlačkov prstov integrovaná do 6,5 palcového displeja s unikátnou 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Hry tak budú ešte plynulejšie, živšie a s 4500 mAh batériou ich budete môcť hrať celý deň. 

Samsung Galaxy A52

So SLOBODOU 300+, ktorá obsahuje 16 GB dát v celej SR (z toho 3,78 GB v EÚ) a 300 MIN/SMS v celej EÚ a platbou na 24 mesiacov bude Samsung Galaxy A52 5G váš len za 18,75 eur mesačne. 

Huawei P40 Lite (dual SIM)

Ak vám ide o tie najlepšie parametre a neprekáža vám odklon značky Huawei od tradičného Androidu, skúste túto odľahčenú verziu vlajkovej lode P40.

Model Lite má podobne ako dvojica pred ním klasický aj čoraz populárnejší širokouhlý foťák, ktorý sa lepšie hodí pri záberoch krajiniek, interiérov a veľkých rodinných fotkách s množstvom ľudí. 

Z obchodu Huawei AppGallery si nainštalujete väčšinu bežne používaných aplikácií vrátane našej Mojej 4ky na kontrolu spotreby a pohodlné platby kartou. 

S aplikáciami ako je Gmail alebo YouTube to môže byť trochu ťažšie a možno k nim budete musieť pristupovať cez webový prehliadač. Ak vám ale prekáža, čo všetko o vás Google vie, absencia integrovaných Google Play služieb môže byť naopak výhodou. 

Huawei P40 Lite

So SLOBODOU 300+, ktorá obsahuje 16 GB dát v celej SR (z toho 3,78 GB v EÚ) a 300 MIN/SMS v celej EÚ a platbou na 24 mesiacov bude Huawei P40 Lite váš len za 9,75 eur mesačne. 

Apple iPhone 12 Pro (dual SIM s eSIM od 4ky)

Je pre vás synonymom pre smartfón najnovší iPhone? Prémiové zariadenie si svoju cenu obháji u každého, pre koho je mobil pracovný nástroj alebo každodenný sprievodca.

Verzia Pro taktiež podporuje 5G siete, nahrávanie videí v 4K rozlíšení pri 60 fps a na výber máte až tri plnohodnotné fotoaparáty - základný, tele a širokouhlý. 

V našom e-shope ponúkame rono 128 GB verziu so 6,1-palcovým displejom, ktorý je vďaka špeciálnej vrstve Ceramic Shield odolný proti rozbitiu aj pri náhodných pádoch na zem. 

Hlavnou výhodou však bude operačný systém iOS a previazanosť s počítačmi MacBook či svetom HomePodov, Apple Watch-ov a Apple TV.

Apple iPhone 12 Pro

So SLOBODOU 300+, ktorá obsahuje 16 GB dát v celej SR (z toho 3,78 GB v EÚ) a 300 MIN/SMS v celej EÚ a platbou na 24 mesiacov bude Apple iPhone 12 Pro váš len za 52,50 eur mesačne. 

Lenovo Yoga Smart Tab 10 

Chcete si po dlhom dni na home office odpočinúť od počítača či notebooku, prípadne veľa cestujete? 

V tom prípade pre vás dáva zmysel kompaktný 10-palcový tablet od známeho výrobcu notebookov. 

S Full HD displejom a praktickým stojanom bude ideálny na sledovanie filmov, ale nepohrdne ani pracovným nasadením. Okrem tradičnej Wi-Fi totiž ponúka aj slot na SIM kartu od 4ky. Vďaka nej sa na internet pripojíte naozaj kdekoľvek. 

Lenovo Yoga Smart Tab 10

So SLOBODOU 300+, ktorá obsahuje 16 GB dát v celej SR (z toho 3,78 GB v EÚ) a 300 MIN/SMS v celej EÚ a platbou na 24 mesiacov bude Lenovo Yoga Smaert Tab 10 váš len za 11,25 eur mesačne. 


 

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google