K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Ako dátovať naplno so 4kou: Tipy a triky nielen pre nových zákazníkov

Už viac než tri roky si môžu Štvorkári užívať výhodné volania, SMS a rýchle dáta od 4ky v celej EÚ. Aj vďaka uvedeniu nových paušálov SLOBODA vlani počet našich zákazníkov prekročil 600-tisíc a neustále stúpa.

4ka je tu naozaj pre všetkých. Nezáleží na tom, či siahnete po najmenšom novom paušále SLOBODA 100 s dostatkom dát aj voľných minút / SMS v celej EÚ len za 5 € mesačne, alebo dáte prednosť neobmedzeným 4G dátam v sieti 4ka za 12 € mesačne vďaka novému paušálu SLOBODA DÁTA.

Technika a smartfóny môžu potrápiť

Rozbaľovanie nového smartfónu z krásne zabalenej krabice je vždy radosť, no výrobcovia pridávajú nové funkcie každý rok a ich správne nastavenie môže potrápiť aj technicky skúsenejších používateľov.

Aj preto sme sa rozhodli natočiť sériu videonávodov 4KA Triky, ktoré vám v priebehu pár minút poradí, ako si s konkrétnymi situáciami poradiť. Nájdete ich na YouTube kanáli 4ky.

Z čoho ale nebudete mať vrásky je naša prehľadná ponuka. Vo 4ke sa vďaka jednoduchému a prehľadnému cenníku (4 centy za MIN/SMS  alebo 1 cent za megabajt v celej EÚ, resp. EHP) a možnosti kontroly spotreby v Mojej zóne sa nemusíte báť žiadnych prekvapení.

4ka cenník

Ste nový zákazník 4ky a chcete začať čo najrýchlejšie dátovať za výhodné ceny?

Nová SIM karta od 4ky je tou najlepšou voľbou! Objednať si ju môžete online, na ktorejkoľvek pošte alebo predajných miestach 4ky zverejnených na tejto mape. Nastavenie na rýchle dátovanie v 4G sieti 4ky  vďaka tomuto videu určite zvládnete za pár minút.

Ako využívať rýchle 4G/3G dáta so 4ka SIM kartou naozaj po celom Slovensku?

Pokrytie rýchlou 4G sieťou 4ky sa neustále rozširuje. Aktuálne pokrývame 4G sieťou 75 % obyvateľov SR. O surfovanie na internete ale nebudete ukrátení ani mimo neho! Okrem LTE pokrytia priamo od 4ky totiž môžete využívať aj 3G sieť nášho obchodného partnera, ktorá je dostupná pre 95 % obyvateľov SR.

V smartfóne si však okrem mobilných dát musíte povoliť aj dátový roaming pre sprístupnenie tzv. národného roamingu. Rozdiely medzi národným a medzinárodným roamingom (v zahraničí) vysvetľujeme tu.

Ak by to nestačilo, ďalšiu pomoc hľadajte na našej infolinke 950 950 950 alebo na špecializovaných predajných miestach 4ky, napríklad u pracovníkov vo SWAN CENTRÁCH. “V našom SWAN CENTRE ponúkame kvalifikovaný personál, ktorý okrem odborného poradenstva vie zákazníkovi podať pomocnú ruku a nastaviť jeho zariadenia podľa jeho potrieb aby mu nič nebránilo v slobodnom a plnohodnotnom dátovaní,”  povedal Matúš Hudák, vedúci zákazníckeho servisu z košického SWAN CENTRA v OC Átrium Optima.

Potrebujete si overiť zostatok kreditu alebo vašu aktuálnu spotrebu?

Pre kontrolu zostatku kreditu stačí kedykoľvek vytočiť bezplatné telefónne číslo *55#. Zostatok kreditu, minút, SMS a dát zistíte po odoslaní SMS v tvare SPOTREBA na bezplatné číslo 950.

Oveľa pohodlnejšie a rýchlejšie to však bude po vytvorení účtu v Mojej zóne. Bezplatný zákaznícky portál Moja zóna vám poskytne prehľad o spotrebe minút, sms alebo dát a zostatku kreditu kedykoľvek a kdekoľvek online.

Okrem toho vám umožňuje aktiváciu/deaktiváciu nových služby, nastavenie automatickej úhrady za služby/kredit z platobnej karty alebo dokonca správu čísel celej rodiny. Stačí raz nastaviť a vašim starostiam s dobíjaním kreditu navždy odzvoní.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google