K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

6. narodeniny 4ky - Čo sme priniesli Štvorkárom za 6 rokov?

4ka oslavuje narodeniny! Sme tu s vami už dlhých 6 rokov a množstvo z vás si prvú 4ka SIM kartu naozaj kúpilo ešte v októbri 2015.

4ka SIM karta už od roku 2015

Najlepšie je, že v to dôležitom zostáva naša SIM stále rovnaká. Len 4 centy za 1 minútu hovoru alebo 1 SMS v celej EÚ ste z vášho kreditu platili pred šiestimi rokmi, 4 centy platíte aj dnes. 

Dátovanie v prípade, že nemáte aktívny žiadny paušál, dokonca zlacnelo. 1 MB dnes Štvorkárov stojí len 1 cent a po 3. minúte voláte zadarmo. 

SIM karta 4ka

Prakticky okamžite sme začali budovať aj vlastnú 4G sieť, aby ste naše služby mohli využívať naplno. 

Dnes sieť 4ky pokrýva viac než 82 % slovenskej populácie. V ostatných lokalitách je možné využívať národný roaming a 3G sieť nášho partnera. Prakticky s paušálmi SLOBODA dátujete pohodlne po celom Slovensku.

Prvý nekonečný paušál už od roku 2016

Smartfóny, sociálne siete, streamovanie hudby či videí. Zákazníci často volajú po paušáloch, ktoré by ich ničím neobmedzovali. 

4ka bola na Slovensku úplne prvá a už od októbra 2016 vám prinášame paušál nielen s nekonečnými minútami/SMS ale aj s naozaj nekonečnými dátami, ktorý si dnes kupuje vyše 58 % zákazníkov s niektorým paušálom SLOBODA.

SLOBODU NEKONEČNO+ s nekonečnými dátami v celej SR (z toho 3,78 GB v EÚ) a nekonečnými volaniami/SMS v SR aj EÚ si teraz môžete vyskúšať len za 4 eurá na 30 dní. Všetky nové paušály SLOBODA totiž máme na vyskúšanie za túto cenu vďaka špeciálnej akcii na e-shope pri nákupe s novou 4ka SIM kartou. 

Paušály SLOBODA - stabilne výhodná ponuka (2018)

Súčasné paušály SLOBODA dostali svoju prvú podobu v roku 2018. Ich cieľ bol jasný – ponúknuť obrovskú porciu dát aj voľných minút, ktorá bude vyhovovať každému… ale za rozumné a výhodné ceny. TO inde nedostanete. 

Napríklad SLOBODA 100+ ponúka až 11 GB využiteľných v SR (z toho 3,78 GB v EÚ) na čokoľvek a 100 minút / SMS na hovory v celej EÚ. 

Paušály 4ka

So 4kou už od roku 2019 pripravení na budúcnosť a 5G

4G sieťou však nič nekončí. Už teraz sú na trhu nové iPhony a viacero smartfónov od Samsungu či Xiaomi, ktoré už podporujú aj siete 5. generácie. 

4ka pritom 5G začala budovať už v júli 2019. Všetko testujeme tak, aby sme 5G mohli ponúkať každému a všade na Slovensku.

Zároveň je nám jasné, že digitálna doba prináša so sebou aj výsady v podobe elektronických faktúr či kúpy služieb online, z pohodlia domova. Vo 4ke preto všetko potrebné vybavíte online cez eshop alebo cez mobilnú aplikáciu Moja 4ka, ktorá je dostupná pre Androidy, iPhony a smartfóny Huawei.

Aktivácia nových služieb, platba a úhrada faktúr aj kontrola spotreby. Na to všetko je Moja 4ka. Jedným klikom viete aktivovať dátový balík, či dobiť kredit členovi rodiny. V appke Moja 4ka môžete spravovať telefónne čísla hoci aj celej rodiny.
 

Pripravili sme si pre vás aj podporu eSIM, aby ste sa už nikdy nemuseli starať o žiadne plastové kartičky. Takto si starú SIM nahradíte modernou eSIM-kou

Paušál už aj s novým mobilom (2020)

Ďalším míľnikom bolo vlaňajšie spustenie vlastného e-shopu s tými najlepšími smartfónmi. 

Veď nový mobil a poriadny paušál s množstvom gigabajtov jednoznačne patria k sebe. Moderný smarfón ale môže stáť poriadny balík peňazí. 

Zákazníkom preto umožňujeme rozložiť si platbu za nový mobil s paušálom na 12, 18, 24 alebo 30 mesačných platieb

4ka e-shop

Všetko pre vás, našich zákazníkov (2021)

Rok 2020 bol pre každého ťažký. Preto sme neváhali a Ministerstvu práce, sociálnych vecí a rodiny sme darovali 900 SIM kariet s aktivovanými novými paušálmi SLOBODA ∞ + Dáta navyše. Aby seniori mohli byť so svojimi blízkymi na Vianoce aspoň prostredníctvom videohovorov. 

Starostlivosť o našich zákazníkov je náš dennodenný chlieb a neustále sa snažíme ich skúsenosti so 4kou vylepšovať. Naše úsilie ste ocenili a už o pár mesiacov sme sa stali Najobľúbenejšou značkou na Slovensku v sektore telekomunikácií a v súťaži Hermes Komunikátor roka zas ocenil našu Simču – inteligentného chatbota, ktorý rieši všetko, čo potrebujete, v sekcii podpory na webe 4ka.sk.

Dátový balík DENNÉ NEKONEČNO, vtedy keď potrebujete

Potrebujete pracovať z domu, vypadol vám pevný internet alebo len viete, že dnes svoj mobil potrebujete využiť naozaj naplno?

Potom je tu pre vás jednorazový dátový balík DENNÉ NEKONEČNO s platnosťou 24 hodín.

Obsahuje 15 GB dát v celej SR, z toho 0,83 GB v EÚ. Stáť vás bude len 1,50 €.

Tak čo, pridáte sa k nám a vyše 557-tisíc aktívnym klientom? Nikdy to nebolo jednoduchšie. Novú 4ka SIM si kúpite alebo číslo od iného operátora prenesiete takmer na jeden klik v našom eshope. Ak ste sa už poučili a prenesiete si číslo do 4ky, získate mesiac čo mesiac  dlhodobú zľavu -2 eurá na vybrané paušály SLOBODA.

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google