K novému mobilu zľava až 210€! Objednaj so SLOBODOU+ alebo SLOBODOU DÁTA a ušetri so 4kou.

Zimné olympijské hry: výsledky slovenských športovcov v každom mobile

O väčšinu živých prenosov sa medzi 9. a 25. februárom postará verejnoprávna RTVS na Jednotke a Dvojke, prípadne jej online vysielanie na webe zoh2018.rtvs.sk.

Okamžitý prehľad o všetkých výsledkoch, programe a štartoch slovenských športovcov však môžete mať aj vďaka svojmu mobilu. Pre Android alebo iOS sú totiž dostupné dve oficiálne aplikácie a niekoľko ďalších jednoduchších riešení.

Olympics - oficiálna aplikácia od MOV

Medzinárodný olympijský výbor ponúka aplikáciu, ktorá by mala byť vašou jasnou voľbou. Už pri prvom spustení sa vás spýta, ktoré krajiny a športy sú pre vás tie najzaujímavejšie. Pri správnom nastavení tak na svoj mobil dostanete notifikáciu vždy, keď sa na štart postavia naši zástupcovia.

Je len na vás, či chcete byť upozornení až na konečný výsledok, alebo vopred, aby ste stihli zapnúť televízor či internetový stream.

Olympijské hry v mobile

Samozrejmosťou je vyhľadávanie základných informácií o všetkých športovcoch, program podujatí, medailový rebríček krajín či základný prehľad správ v anglickom jazyku.

Aplikáciu s ikonou piatich olympijských kruhov hľadajte v obchode Google Play alebo App Store.

PyeongChang 2018 Official App

Jeden z oficiálnych partnerov Olympiády pripravil vlastné riešenie. Ich aplikácia ponúka prakticky to isté, čo vyššie spomínané – ale zabalené v lákavejšom grafickom kabáte a s informáciami navyše pre tých, ktorí sa do Južnej Kórey rozhodli vybrať osobne.

Program hier sa môže zobrazovať v miestnom i stredoeurópskom čase a vyhľadávanie športov, športovcov a výsledkov je podobne prehľadné.

Zatiaľ chýba upozorňovanie na súťaže a výsledky vašich favoritov. To však možno nahradí väčšie množstvo fotografií a podrobnejšie správy.

Olympijské hry v mobile

Odkaz na stiahnutie z Google Play a App Store.

Ak chcete niečo jednoduchšie

Ak vás zaujíma len hokej, prípadne si nechcete do svojho smartfónu inštalovať žiadne ďalšie aplikácie, skúste navštíviť najznámejší slovenský web s on-line výsledkami FlashScore.sk, populárnejší aj ako eVýsledky.sk. Vďaka lacným dátovým paušálom od 4ky si budete môcť aktuálne skóre všetkých zápasov zobraziť kedykoľvek a kdekoľvek.

eVýsledky v mobile

Zdielať článok:

Facebook Twitter Google